Hirdetés
Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ma reggel óta a router nem hajlandó működni. Látja a bejövő kapcsolatot, a rácsatlakoztatott gépeket, power on, de ezenkívül semmi. Most megdöglött, vagy mi a kínja? Próbáltam resetelni, kábelcsere, windows-hálózatjavítás, de semmi.
Valakinek van ötlete? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
molnarpeter #28416 üzenetére
Értem. Nem ismertem, ezért volam kíváncsi. 5k az a táp amit linkeltél. Én az fsp-met ami 80+ os, 8600 ér vettem. szerintem annyi felárat megért.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
molnarpeter #28411 üzenetére
Ez a chicony mennyire jó? szimplán érdekel.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
kabanka #28322 üzenetére
Először is: ha jobban tagolod, sokkal könyebben értelmezhető, mit szeretnél írni.
Másodszor: a windows- nem kapcsolja ki még energiatakarékos módban sem a rendszervinyót. legalábbis nálam nem. a tárolót amit riktábban használok, azt szokta kikapcsolni.Neoteric: el kell hogy vigye.
dawncomputer: szerezni kellene hozzá egy normális távirányítót. dvd menüjéből próbáld meg a képarányt átállítani. a tv biztos hogy 16:9 es? lehet a jelkábellel is van gond, láttam már ilyet.
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
molnarpeter #28286 üzenetére
Speedfant sose tudtam használni . Kemény User error mi?
akkora izé program... ááá -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok!
Lenne egy ilyen kérdésem: a winchestereknél mennyi a jó hőfök? úgytudom 40 felett már nem egészséges. Hd sentinel szerint 27-22. Ez két samu, a melegebb a rendszer. Samuknál rosszul mér, úgytudom 7-8 fokot simán hozzá kell adni. Akkor még rendben van nem? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv! Már régóta érdekel a dolog, hát most megkérdezem.
Egy professzionális kártya pl egy nvdia quadro és egy sima mezei geforce között milyen különbségek vannak? egy sima geforce mérnem szolgálja ki azt, amit egy quadro igen? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv. Lehet ha off akkor elnézést.
Szeretném kérdezni hogy alaplap illetve proci ár csökkenés várható e? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezer Thx!!!
hogy mekkora láma vagyok néha, nem látom a fától az erdőt.
még egy kérdés. egyik napról a másikra a kondíció leesett 98 ról 94 % ra. 9 gyenge szektor és 1 hibás szektor van rajta. ki akartam tenni külső vinyónak, hogy kevesebbet legyen használva és még sokáig működjön. ezután is érdemes, vagy mi lessz vele meg fog degleni?
(régi maxtor vinyómat is így raktam ki külsőnek, és lassan már 5 éves ) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv!
Olyan problémám van, hogy az egyik vinyót megformáztam, az eszközkezlő is látja meg minden, le van formázva, de nem tudom megnyitni, nem jelenik meg a sajátgépnél.
valakinek ötlet? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv All!
Felraktam egy új rendszert a gépre, de a régi dokumentumaimhoz nem enged hozzáférni a másik vinyón. Ezt meg lehet valahogy oldani, rengeteg fontos cuccom van ottprbóáltam a régi rendszert elindítani , persze hog ynem sikerült:S
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok!
Xp-t akartam telepíteni a meglévő új vinyóra. ( már leformáztam particion magiccal, 2x200 és egfy 65 gigás partícióra). Ma lenne időm felhúzni az új rendszert, de xp telepítésnél ki írja hogy a lemez nem xp kompatibilis. valami MBR cuccot ír.
régóta nem telepítettem rendszert, főleg új vinyóra nem.
tudna valaki segíteni?
előre is köszi!!! -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
az a problém hogy a kérdés saját topikjában nem tudnak róla semmit, vagy nem írnak vagy mittudomén.
HIS 5770 Iceq 1gb vagy
MSI 5770 Hawk 1gb kari a jobb?az msi ről sok jót olvastam, de a régebbi radeonoknál sokan dícsérték a HIS iceq hűtési megoldásait is.
valaki valamit tud mondani?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
huskydog17 #7327 üzenetére
A barátnőm öccsének is nforce os alaplapja van, és olyan problémákat láttam nála, amilyeneket más alaplappal nem. ugyanígy athlon procival stb... én montam neki hogy nem kéne olyat venni... persze ez csak szvsz vélemény, ( körülnéztem , mindenhol szidják az nforce os alaplapokat, lehet ott a baj nem? )
NEM kötekedés, NEM fikázás NEM ótvarkodásból írtam.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
akkor marad a külső vinyóra, és onnan másolok a láptopra megoldás, csak gondoltam így egyszerűbb lenne...
köszi mindenkinek!!! -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
P.K.Gabesz #7288 üzenetére
frankó... mer ha átállítom a kapcsoltatot felugruik 45 megára, de pár másodperc és visszaesik... és még lassabb.
Az USB-s közvetlen összekötéssel jobban járnék?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
sziasztok!
az a gondom lenne, hogy ha hálóba rálövöm nővérem mocsári számítógépét a routerre, és úgy hálózaton belül máslunk, stb.. ali 10 megával másol:S
hiába próbáltam állítgantni ezt azt, full duplex legyen a kapcsolat stb.. nem segít.
esetleg keresztkötésű kábellel jobban járnék? bármilyen ötletet szívesen fogadok!!!
előre is köszi!
Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest