Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autóhifi
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Kloden #44673 üzenetére
Abban a gépben amiben most van miért nem tudod kipróbálni? Letöltöd a memtest ISO-t kiírod cd-re majd arról bootolsz.
Rivendin: Vedd ki a memóriát tisztítsd meg, ugyan ezt a VGA-val is csatlakozókat, kábeleket nézd át nincs-e kilazulva lecsúszva valamelyik...hátha
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz
Kloden #27552 üzenetére
Akkor jött elő amikor a msn plust akartam feltelepíteni.
Valamint másik dolog hogy van pl az aida64 teszt progi ikonja, lehúztam a tálcára majd asztalról letöröltem, és az tálcára mikor ráhúztam nem a rendes progi ikonja jelent meg hanem kis fehér lap benne meg kis ablak. ez mi miatt lehet?
-
Воланд
titán
válasz
Kloden #20474 üzenetére
Nem ártana, hogy ha átnéznéd a Programok és szolgáltatások alatt, hogy milyen programok vannak fent. Aztán akár le is szedhetnéd amit nem használsz, meg utánanézhetnél, hogy mik ezek konkrétan. Az amd-s az valami esemény kiegészítő progi, az apple, az meg érdekesen néz ki. Víruskeresés sem ártana.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kloden #20253 üzenetére
Nekem is ez a jelenség, de csak azóta, hogy XP-ről Win7-re váltottam.
A hiba csak akkor jön elő, ha a modemet és a routert éjszakára kikapcsolom. Ha mennek éjjel-nappal, akkor nincs ilyen gondom. Nálam ez lett a megoldás (bár tudom, hogy nem éppen gazdaságos és környezettudatos), de mivel kábeltelefonom is van a modemhez (aminél nem hátrány, ha napi 24 órában megy), így nem csinálok belőle lekiismereti problémát. Ennél jobb megoldást eddig nem találtam a problémára... -
netseft
aktív tag
válasz
Kloden #20306 üzenetére
Nekem a komplett konfigváltás óta van Win7, szóval nem tudtam eddig rákenni se a hardverre, se a szoftverre. Alapból érdekes, hogy nem mindig fordul elő, hanem csak mondjuk 5 indításból 1 alkalommal. Ráadásul mikor reggel hótkómásan felkelek, sosincs kedvem hibakereséshez, így hónapok óta maradt ez a megoldás.
-
netseft
aktív tag
válasz
Kloden #20253 üzenetére
Erre engem is érdekelne a válasz, ha sikerül megoldani. Én ugyan a letiltást / engedélyezést még nem próbáltam, viszont a csatlakozó kihúzása / bedugása segít. Az az érdekes, hogy néha van hálózat, néha pedig nincs indításkor. Sajnos időm még nem volt utánajárni, viszont engem is zavar. Esetleg Nem TP-LINK routered van?
@AndrewTdi: az említett program sem látja? Nekem tökéletesen működött...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Vírus a gépben!
- Bestbuy játékok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- További aktív témák...