Hirdetés
Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
Nightdragon #32968 üzenetére
Acronis True Image
Lehet partíciót vagy könyvtárat menteni, állítani h mennyire tömörítse stb... -
Peetry
senior tag
válasz
Nightdragon #27380 üzenetére
szerintem neked WDS kell. Vagy repeatert veszel. Mindkettő lényege, hogy wifin veszi a jelet, és továbbadja, vagyis tkp kiterjeszti a wifi hatókörét. Elvileg szerintem az is működhet hogy a 2. router wan portjába dugod, az első router egyik portját, így kábelen jön a net, különböő wifihálókat építhetsz ki. De itt a 2. router switch lesz gyakorlatilag, és nem tudom hogy minden routerrel meg lehet-e csinálni, és pontosan hogy kell konfigurláni. Ha nem értesz hozzá, akkor inkább wds.
-
Újoncka
aktív tag
válasz
Nightdragon #27380 üzenetére
Nem elborult kivitelezhető!és működőképes én már csináltam! Más alternatíva nem nagyon van mert ha wifi karival csinálod akkor csak akkor müxik ha bevan lőve az átjátszógép esetleg acess point lehetne megoldás de azt meg nem tudom hogy működ
Viszont nem tudom hogy távolságban mekkora kábelt akarsz használni ? Esetleg nem cserélhető a router antennája ? Mert egy erősebb antenna jobb megoldás lehetne!
-
Shono
aktív tag
válasz
Nightdragon #24579 üzenetére
A megoldás
/Semmi személyes, csak nemrég találtam ezt az oldalt és tetszik/
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest