Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
-
rup1u5
nagyúr
Továbbra is ezzel szívok.
DELL PowerEdge 400SC
I875P chipset-el
leszedtem a chipset drivert de látszólag semmi változás.
Integrált hang továbbra sem működik:Hangkártya:
Analog Devices AD1888/AD1980 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]Hálókártya szintúgy kérdőjeles az eszközkezelőben:
Intel 82540EM Based Gigabit Network Adapter
Most erről a gépről írok de csak úgy tudtam beüzemelni a netet, hogy beletettem egy Realtek hálókártyát amit alapból felismer az XP.
Van a gépben egy Ati 9600 PRO fölraktam hozzá az 5.5-ös Catalyst-ot. Fel is ismeri az XP rendesen és látszólag minden oké de ugyan olyan tetü lassú és darabos minden mintha nem lenne fönt driver hozzá.
Segítsetek már mert már hetek óta ezzel szopok! Mindjárt feltolok rá egy kibaszott win7-et mert az legalább alapból felismer minden hw-t. De abban meg nem vagyok biztos, hogy a win7 támogatja e a 9550-es radeont és ha jól tudom a Prescott sem támogatja a 64bitet.
-
horowitz
csendes tag
köszi
közben lehet h nem is ez a probléma de remélem tudtok segíteni.
tehát T.home-os adsl net volt bekötve régen szépen működött aztán váltottunk egy időre mobilnetre közbe volt a gépen winxp reinstall . na most újra adsl net lett reggel jött az sms h aktiválták mondom király összedugtam a cuccot tehát telefonaljaztból ki a kábel másik kábel be másik vége meg ilyen elostzószerű dobozba onnan egy kábel telfonba működik egy a modembe jelzi h van adsl kapcsolat. ethernet kábel modembe másik vége gép hátuljába. gép bekapcs azt írja egy hűlózati kábel nincs bedugva holott bevan. viszont ha megyek eszköszkezelőbe a hálózati kártya elvileg műköüdik. egyéb eszközöknél tehát asszem annál aminek nincs drivere egy dolog van "PCI egyszerű kommunikációs vezérlő". kérdésem az lenne h mivel tudnám elérni h a gép érzékelje a modemet ezáltal legyen net. ha az a gond h az a pci egyzser komm vez. nincs telepítve h tudnám telepíteni ha nincsmeg a driver cd? -
muxi-muxi
senior tag
-
malwy
senior tag
Egyedül ennél a játéknál fordult csak elő. Végülis megoldottam, annyival, hogy a letöltős gépen játszom (G31-ES2L+E2140 integrált grafikával
).
Furmark, memtest, prime, orthos, intel burn test stb. stabil a gépem. Próbáltam gyári órajelek alatt, fölött mindent (ATT feszemelés, csökkentés).
Viszont jó lenne, vmi megoldás erre a problémára. Feltennék XP-t, de win7 már fenn van, és még nem gyalulnám le, csak úgy egy hónap múlva. Fordított sorrendben, meg néha vannak komplikációk. Mondjuk múltkor speciel sikerült összehozni 3 oprendszert, pedig elég hülyén telepítettem azaz win7, xp, vista. Mondanom sem kell, hogy mindegyik után elszállt a boot.ini, meg a többi cucc.Azért kösz a választ!
Üdv -
Carte
tag
hát kipróbálnám, csak para van
Ha valaki aki ért hozzá megerősítene benne hogy nem teszek kárt a lapban (meg ugye ami rajta van), kipróbálnám. (mondjuk holnap lehet ígyis ugyis azlessz
) - nem volt ócó sajnos
nem egy hosszú 1 rövid, hanem folyton rövid-rövid-rövid-rövid ... és ez táp error (a readme szerint), de nem hiszem el egyszerüen hogy táp hiba
-
Carte
tag
Azt elolvastam hogy arra van a 2x4pin... csak hogy ez okozhat-e ilyen gondot ha nem a jó helyre megy??
Egyébként hosszú rövid sípolások...ami a giga használatija szerint Power supply error
ugyhogy teljesen össze vagyok zavarodva...Sorry hogy nem szerk.-eltem az előzőt. Kicsit pánik van
-
Carte
tag
vlcsko82: Ez jó
. De nálam be van kapcsolva nyugi
hát igen egyféleképp lehet az addig ok, csak 2x4pin van egyben az alaplapon.... lehet nem a jóba ment...de am másikba meg nem akarom hátha ront a helyzeten
De a lényeg hogy ha nem kötök 4pinest, kevés a kakaó , nem? Cpu nem indul, gép szintén. Ha meg rádugom (elvileg a jó helyre) és folyamatosan sípol, akkor táp error? Vagy lehet alaplap is?
-
Carte
tag
Ok,most lehet hogy láma leszek
Az alaplaplapnak van ugye 8pin-es tápcsatija... a giga használatija azt írja hogy (sztem)akkor kell mind a 2db 4pinest (ráadásul nekem csak 1 van) rádugni, hogyha 130w+cpu-t akarunk hajtani... Namost ha nem dugok rá semmit, akkor csinálja ezt, ha rádugom (véleményem szerint helyesen, megnéztem a kiosztást, de az is lehet még mindig hogy én csináltam rosszul) akkor bár elindul, de folyton rövid sípolás, ugyhogy azonnal off...
ez meg azt jelenti power supply error.
Lámaság /ON: most akkor tényleg ennyire hülye vagyok és én kúrtam el és rossz helyre dugtam a 4pinest (bár nem hiszem , annyiszor megnéztem, komolyan) vagy a táp a ludas, vagy most akkor mi is van???
Lámaság /OFF -
wetomi
aktív tag
Nincs vga, azért nem írtam, az integráltat (hd4200) használom, korábban egyáltalán nem csinált ilyen hangot a táp. Minden új, írtam, kipróbáltam egy rammal is, volt bios reset, tápkábel csere. Mindkét táppal csak akkor pörög fel a procihűtő ventije és egyáltalán kapcsolba be a táp, ha a +12V-os tápcsatlakozó nincs rádugva. Ennél a lápnál igaz, hogy 2*4es ez a rész, de egyel is mennie kell és csak egy féle képen lehet rádugni
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest