Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
válasz
Gulumaci #22785 üzenetére
Hát sajnos szerintem a BIOSnak annyi. Újraégetni csak akkor tudnád ha el is indulna. De frissítésnél ajánlott a szünetmentes is a meglepetés elkerülése végett. Én pont pár napja csináltam meg a frissítést, azért elég parás. Jól utánanéztem de mindenhol azt írták ha megszakad, annyi neki.:S:S
-
Peetry
senior tag
válasz
Gulumaci #22783 üzenetére
biosreset. Szét kéne szedni és kivenni az alaplapból az elemet néhány percre. Ha garis, akkor ezzel ugrik a garancia. ha van manualod akkor abban kereshetsz esetleg, hogy van-e valami más mód resetelni, írkűlnak ilyet hog kivett akksival 30mp-ig nyomd a power buttont, de nem sok reményt fűzök hozzá.
-
sklopp
őstag
válasz
Gulumaci #16795 üzenetére
Ez teljesen normális, amíg a proci hőmérséklet nem emelkedik bizonyos hőfok fölé, a venti csak alacsony fordulaton vagy egyáltalán nem üzemel. Ha olyan programot indítasz ami kezdi izzasztani a procit, majd beindul vagy nagyobb fordulatra kapcsol. Bootoláskor teljes fordulaton indul amíg a bios nem érzékeli a proci hőfokát.
-
Imco
őstag
válasz
Gulumaci #12033 üzenetére
Minek ahhoz új FW?
Ha lenne sem lenne benne semmi érdemi változás.
Azokban az időkben még csak a hibákat stoppolták FW-ben.
Használd amig megy és engedd el. /Igaz nem sok rosszat láttam belőle./
Sajnos fölötte már eljárt az idő.
1-2 e Ft-ért generációkkal frissebbet kapsz használtan.Szerintem...
-
cigam
titán
válasz
Gulumaci #10884 üzenetére
Elég hülye péla. Ezexerint a swift-esek mind öngyilkosjelöltek... + attól hogy mai szemmel nézve a (régi sorozat) nem tud annyi extrát, azért még egy _megbízható_ autó ami elvisz A-ból B-be. Hogy álítod párhuzamba ezt, az általad lefitymált tápegységmárkával?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
Gulumaci #10884 üzenetére
majdnem
a Codegen 10 éve is pont olyan elavult volt, mint most.
10 éve is volt minőségi FSP, meg Enermax, meg Cooler Master, csak ez terjedt el, mert a jónép azt nézte, hogy Codegen 400W és mégis olcsóbb, mint az FSP 250W.
azt persze nem tudta/nem nézte, hogy a Codegen a ráírt teljesítmény felét se tudja stabilan, plusz pont azért olcsó, mert csomó minden hiányzik belőle, meg gagyi alkatrészekből rakták össze. -
castiel
aktív tag
-
castiel
aktív tag
válasz
Gulumaci #10879 üzenetére
Próbáld meg másik táppal azért, ha így sem jó, akkor biztos hogy a lap halt meg..
Most nem azért, de attól hogy szar valami, még működhet.. Szóval ha szar is a codegen, attól még a gépnek el kéne indulnia.. az egy dolog hogy ingadozóak az ágak és nincsen benne semmilyen védelem..
Egyébként s478-nál is van már pci-e..
Nah mind1 én itt zárom a témát, hülye vagyok, nektek meg igazatok van, ennyi..
[ Szerkesztve ]
-
castiel
aktív tag
-
Atos23
senior tag
válasz
Gulumaci #10219 üzenetére
Nekem kb. egy hete volt egy ilyen svchost teker mint az állat esetem, 100%-on ment a cpu. Mint kiderült, egy Toshiba által kihozott nagy fénymásolót kötöttek a gépre, és annak a Toshiba szervizes manus által telepített eredeti CD-n lévő Utilityje kavart be.
Az a durva, h nem vette észre a hibát, vagy nem akarta, mert a gép rendesen be volt lassulva.
Szóval driver, vagy bármi szar util tekerheti az svchostot, nem csak vírus
Meg köll nézni, mi lett módosítva, mióta csinálja.
Persze ettől még nagy esélyes hogy vírus, ha már letöltések mennek ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
válasz
Gulumaci #10153 üzenetére
Egy SATA winyós kísérletet még teszek...
Szeretnék a WinXP esetében a legális példányomnál maradni, vagy Win7-el próbálkoznék (az is jogtiszta). Ez csak lekiismereti ok, amúgy nem a lebukástól félek!Meg attól sem, hogy rajtam múlik, Bill Gates marad-e a világ leggazdagabb embere? Bár ő maga sem aggódik nagyon ezen!
-
fastleslie
senior tag
válasz
Gulumaci #10149 üzenetére
A8N-E az alapllap, 2x512MB DDR400 memó, X1950 XT videokari, 60GB-os ATA merevlemez, semmi felesleges nincs rajta, csak bill és egér. Ugyanezzel a billentyűzettel és egérrel már tucatnyi gépre telepítettem fel rendszert. (ezek a szervizes cuccaim)
A lassú formázássl is próbálkoztam már. Minden új próbálkozás előtt partició törlése és újbóli létrehozása, maradványfájlnak esélye sincs.
Azért másik bill. megpróbálhatok! -
]Phobos[
senior tag
válasz
Gulumaci #10127 üzenetére
Kösz, de szerintem a karcok hozott ajándékok, ergo nem kéne befolyásolnia. Kondikat, IC-ket néztem, sehol sincs égés, füstszag. Sima fehér paszta és lehelet vékony, nem folyt oldalra. Mondom, ha a tápba bedugom a kábelt, felpörög a CPU venti 1-2 mp-re oszt annyi. Olyan, mintha nem kapna kakaót a cucc.
-
JanR
addikt
válasz
Gulumaci #10117 üzenetére
Igen, ez eleg vaolszinu. Mert ha telefon vonal van, azt kulon kell regelni. Legalabb is amikor ezzel foglalkoztam meg igy volt. De biztos, hogy igy van, mert az internet minden haztartasban mas es mas, azt a kozpont engedelyezi, majd nyomja a modemnek a jelet, hogy mit engedjen at.
(#10118) ghostmat: Milyen letolto klienst hasznalsz? (gonolom emiatt megy ejjel a gep es nem csak a hangja miatt, hogy jobban tudj aludni). Valoszinu az tomi tele a memoriat.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz
Gulumaci #10095 üzenetére
Meg annyit javitanek az irasomban, hogy optikai kabellel dolgozik ugyan a UPC, de csak a erositotol erositoig megy egy a megoldas, lakasokba es hazakba koax kabelt huznak.
Viszont, ha csak az aktivity nem megy a modemen, akkor lehet, hogy a geped es a modem kozott nincs rendben valami. Mert ha Online-ra vallt akkor a modem rendesen 'felallt', szoval a rossz jelek kilove. Mas LAN kabelt probaltal? Meg ha mar PPOE csatlakozas, akkor jelsz/felhasznalo nev nincs, amivel elinditanad a netet? Ha meg rendes kabel net, akkor valahol regelni kell a modemet, asszem
Amugy Motorola modem?
-
JanR
addikt
válasz
Gulumaci #10058 üzenetére
Erdekes, hogy dsl vonalon huzzak a UPC netet. En ugy tudom, hogy optikai kabelen szoktak (legalabbis mikor en ott dolgoztam igy csinaltuk). A problemad lehet modemproblema, vagy csak szimplan gyenge a jel, hogy 'felalljon' a modem. Az viszont a kabelezesi hibakbol adodik (csatlakozok, torott kabel, stb.).
Ha vettek fel hibalapot, akkor a szerelonek 3-4 napon belul meg kell jelennie. Ha nem, remelem megjegyezted a UPC-s kollega nevet
Kerdore kell vonni...
Ezt utalom en is, miota nem dolgozok ott, mindent meg akarnak magyarazni telefonon keresztul, aztan nagy nehezen felvesz egy munkalapot es sehol semmi. Erdemes elkerni a helpdesk-es nevet, akkor meglasd minden siman fog menni