Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Tudtok ajánlani egy jó sakkprogramot? Nem kell agyonanimált, kalandjátékokból szabadult figurákkal tűzdelt játék, inkább valami szép, egyszerű (3D megjelenítésre is képes) letisztult program, nem csak nagymesterek részére optimalizált nehézségi szintekkel.
-
Kazimír
őstag
válasz
Sirandrish #1290 üzenetére
Hát ebben már nem tudok segíteni neked
(Az elsőt én láttam még jópár hónappal ezelőtt egy hypermarketben) -
Kazimír
őstag
válasz
Sirandrish #1287 üzenetére
#1272-1275?
Esetleg..
-
-
Kazimír
őstag
Erre továbbra is várnám a megoldást/segítséget
-
Kazimír
őstag
Lenne egy játék, melyben elakadtam kissé. A Faces of War. Mivel nem a legfrissebb, gondolom jópáran végigjátszották már, az ő segítségükre számítanék.
Nos. Az utolsó előtti német pályáról lenne szó, ahol szabotőrködni kell egy amerikai üzemanyagbázison. Már mindent megnéztem, a rádióállomást is elfoglaltam, és most jönne az a rész, ahol aknákat kell telepíteni, meg üzemanyagszállítót lopni. Ennek a menetét leírná valaki, mert nekem ezeket nem sikerül észrevétlenül megtennem. -
Kazimír
őstag
válasz
Ezekiel Ston #312 üzenetére
Nálam biztosan jobban küldöd, mert én már a második küldetéssorozatban elakadtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- XPEnology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged