Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Cooler Master topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Snooker
senior tag
Nem ez van a hell highwaysbe? az az épület ahol a főhös képzelődik (asszem Baker, már nem emlékszek pontosan)
-
batman91
őstag
Üdv, lenne egy problémám a játékkal, az új videó karimmal "gainward geforce gt 240 gddr3" nem hajlandó rendesen menni. Idő után elkezd akadni, a szinek fekete-fehérré vagy más színnekké vállnak vagy lefagy. Ez elég idegesítő mert a régebbi karimmal nem volt ilyen probléma. Aki tud valamit segítsen!!!!!!!!!!
-
Gyuri44
aktív tag
Üdv!
Eltudná mondani valaki,hogy tudnék multiplayerben játszani vele?A játék eredeti!
Valami gamespy accot kér vagy mit,csináltam de nem enged úgy se belépni,lehet elrontottam a regisztrálást vagy valami más lehet a gond? -
rup1u5
nagyúr
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #1122 üzenetére
a multi talán az előbbiek miatt nem is megy. Látok szervereket (, most épp csak 5 -öt), kiválasztok egyet elkezd betölteni majd A kapcsolat létesítése sikertelen üzenetet kapom. Nem öröm., még akkor is ha csak single miatt vettem meg. Lehet hogy a magyar verzió okozza a problémát ?
-
pmheros
őstag
Azt már látom nem ez a legpörgősebb topic a PH! -n.
Mégis leírnám a tapasztalataim.
Megvettem a Hell's highway -t:
-mert nagyon jó áron volt(2900Ft ! )
-mert fémdobozos verziót találtam
-mert magyar szinkronosKorábban már lejátszottam egy barátomnál, de Magyar szinkronnal játszani olyan mintha egy másik játék lenne. Nagyon jó
Próbáljátok ki
A játék feltelepítve fut. A gépkönyv hátulján található egy kulcs ami nem kell a telepítéshez. A single fut nélküle. Van a beállítások menüben egy kód bevitele pont, de oda az adott kulcs hosszú ! Ha kötő jelek nélkül ütöm be akkor befér ugyan de el nem fogadja. A következő hibaüzenetet adja: Érvénytelen rajongó kódot adtál meg. A rajongói kódodat a weboldalunkon szerezheted meg. Sem a fejlesztő sem a kiadó oldalán nem találtam ilyesmit.
-
messer2
csendes tag
Köszi a választ, bár nem tudom mi azaz 1.0 Realoded crack (nem vagyok éppen egy PC guru
). Az én gépem teljesítménye, már ha jól értelmezem:
Pentium (R) 4 CPU 3.20 GHz
3.2 GHz, 3.00 GB RAM
ATI RADEON HD 4800 Seriesaz alaplap pedig ASUS P5VD2-X - erre vajon beépthető egy a játék leírásban szereplő valamelyik másik videokártya? (ATI Radeon x1600,1800,1900,1950..HD2900,3850..stb)
előre is köszi
-
idg104
tag
válasz
messer2 #1119 üzenetére
A Fekete Péntek c. pályánál való elakadás állítólag a crack hibája. Nekem az 1.0ás Reloaded crackkel semmi problémám nem volt.
Egyébként én nagyon meg vagyok elégedve a játékkal, bár egy kicsit többet vártam a grafikától. Nekem olyan "összecsapott"-nak tűnik, szerintem nincsenek jól simítva az élek. Bár lehet hogy ez csak azért van, mert AMD a gépem. Egyébként full kidolgozottsággal, gyönyörű sebességgel fut a játék, nem is gondoltam volna hogy ilyen jól fog menni!!
- AMD Athlon I. X2 2.7GHz Black Edition
- 2*1GB DDR2 800MHz Kingmax
- Gigabyte Radeon HD4670 512MB DDR3Mindenki figyelmébe ajánlom, szerintem nagyon jól sikerült a játék!!!
-
messer2
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Mint sorstársaim én is elakadtam a Hells Highway fekete péntek pályánál - az oka valószínűleg a videokártyám nem megfelelő volta lehet (ATI Radeon HD 4800 series) és ezért a hibámért bocsánatot kérek a fejlesztőktől. A kérdésem, hogyan tovább?
Vegyek másik kártyát ? - vagy javítható valamilyen módon a probléma...hogy legalább valahogy átverekedjem magam ezen a nyomorult szakaszon!
Maga a játék eddig tetszett, de ez a hiba mindent pozitívumot lerombolt bennem...ha nem tudok továbbmenni akkor "c vágány" megy a szemétbe...
előre is köszönöm a segítséget -
Csiborbogár
őstag
Sziasztok!
A Killroy pontokat hol lehet megtalálni?
És pontosan mire is valók?
Én egyszer találtam egyet véletlenül, de azóta sem.
Taktikai térkép sem jelöli. -
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Feltelepítettem én is. Magyarítás van már a játékhoz? magyaritasok.hu -n nem találtam.
Köszi a válaszokat.Üdv.
-
CptMisi
őstag
amúgy cod-ot meg brothers-t nem kéne összehasonlítani, egyik fps másik taktikai fps, szerintem játékmenetben igen nagy különbség. az meg, hogy unalmas a játék, ha nem játszottál az első 2 résszel, hát nem tudom, talán mert nem tudod mi a történet. ezzel nem azt mondom, hogy hibátlan a játék, de cod1-cod2 jobb???
amikor cod1-ben meghal cpt.price és cod2 cod4 cod5 -ben is benne van brothersben meg hartsock ujját ellőtték és erről nem feledkeztek el
-
Mans20
addikt
Helosztok
Valaki megmondaná hogy van e a gameba coop mod?köszi
-
Niki1984
csendes tag
sziasztok!
én végigjátszottam az összeset
és a kérdésre válaszolva, legett úgy halt meg, hogy a már nem tudom milyen hegyen, kellett védekezni, és ott lelőtték, de az is csak egy bejátszás volt.
Nekem hatalmas gondom van: az van, hogy én is eljutottam ismét a kórházig, kimentem, és tudom hogy utána volt még egy pálya. de aztán már fáradt voltam és kiléptem. el is mentette. és gondoltam megnézem a történetet, hogy mi volt eddig. és úgy kezdődött, hogy baker szaladt kis korában a mezőn vagy min. és ma belépek,és basszus előről kezdődött a játék, három nappal ezelőtt.
most komolyan, nem hiszem el hogy velem történt, mikor tuti hogy a végén voltam.
légyszi aki tudja, hogy a kórház után van-e még pálya, és sok-e, vagy már csak egy rész van. mert tudom, hogy kocsiból szálltunk ki, és sorban álltak a kocsik, és ott bujtunk, és közben lőttek.
ha vki netán tudja, hogyan lehetne visszacsinálni? bár kétlem hogy lehet, de felrobbanooook -
törölt tag
Pár napja hozta meg a magyar szinkronos verziót a futár szolgálat. Nem adtaki hozzá még javítást, mert jelenleg 1.0.0-s verzió .
-
Crytek
nagyúr
Valakinek megvan a magya szinkronos verzió?A szinkron minősége érdekelne!
-
Tomate
veterán
Mi a helyzet a szinkronnal? Van már magyar szinkronos verzió?
-
AMD Power
titán
Nagyon jó ez a kis game. Bár "nehézségileg" vagy nagyon könnyű vagy nagyon nehéz.
-
volvoguy
addikt
vki aki ismeri mind a 3 rész történetét, válaszolna a következő kérdésekre?
először is ki volt leggett? kevin leggett? szemüveges tag, aki a 3. rész videóbejátszása alapján hagyta meghalni a társait? ez történt? veszekedtek, mire jöttek a németek, ő meg nem tett semmit, 2 társát meg megölték közben? baker azért tartotta titokban, mert félt, hogy a csapat többi tagja hogy fog rá reagálni? és mi lett végül leggett-el? hogy halt meg?
aztán, a kölyök ugyebár belezugott a csajba, ezért akarta megmenteni a baptism on fire nevű chapterben...de végülis a csajt megölték a németek..de mi lett a sráccal? lelötték, vagy megölte magát...mert ott ült a lépcsőn sebesültem...?
volt a Hell's Highway-ben szó egy mesterlövészről is...de azt a részt nem teljesen értettem...ott mi volt a lényeg?
-
volvoguy
addikt
bár az mi gyengesége nekem is gyorsan feltűnt, ám kezdetben ngyon tetszett a játék, nagyon optimista és bizakodó voltam, nem különben lelkes...ám a gyártelepi pálya után, majd amikor a fiú és franky után kellett szaladni, plusz a rengeteg esti, vagy inkább sötét képi világú pálya kezdett elszomorítani...és amióta elkedztem (péntek) kezd lehangolni...mész előre a csapatoddal, és ölsz..semmi xtra..mindig csak a 88asokat kell felrobbangatni...nem mondom azt hogy nem köt le, sőt nagyon si addiktív, de mintha a sztori, az erőltetett történet a játékmenet rovására ment volna nem? sok helyen olvastam, rengeteg fórumhozzászólást, hogy sajnos sok gamer megunta a végére....ez valóban igy van, ti is igy látjátok, vagy csak én vagyok túl passzív? pedig annyira vártam a hell's highway-el való találkozást, és azt kell hogy mondjam, a cod elveri...már ami a folyamatos akciót, pörgő jeleneteket illeti...sztetek?
-
volvoguy
addikt
én csak ezzel a résszel játszottam. lévén későn eszméltem a korábbiakra..pár éve, de már akkor elavultnak tűnt nekem a grafikája, meg a pályák puritán felépítése, a demo sem jött be, de nemtom..érdekelne, mik voltak az előzmények..ezek a flashback-ek kiváncsivá tettek...a ma már kopottas graf ellenére is megérné sztetek belevágni az első 2 részbe?
-
-
athomi
veterán
válasz
antikomcsi #1098 üzenetére
Sajnos a videókat nem lehet átléptetni. Elég zavaró, mert rettentő hosszúak.
-
Most, hogy végre lehet legerősebb fokozaton játszani egész élvezhető lett a játék, célkereszt meg jelzések nélkül.
Kár, hogy a sok ratyi video miatt nem lesz türelmem mégegyszer végig játszani, max mazsolázok a legkeményebb fejezetekből, és azokat megcsinálom.
-
válasz
volvoguy #1096 üzenetére
Ehhez a játékhoz teljesen fölösleges a szinkron/felirat. Kivéve, ha mozizni akarsz, mert a videókhoz, amik gyakoriak, és hosszúak elmennek.
Magához a játékhoz, nem kell, mert olyan kevés információra van egyszerre szükséged, hogy felesleges. És a küldetések is egyértelműek, ha akarnál se tudnál mást csinálni, mint amit kell.
A feladatok szövegét szerintem mindenki megérti, pusztítsd el xyz-t, tisztítsd meg a terepet, és ehhez hasonló pár szavas küldetés leírások.
Ha élvezetessé akarod tenni a játékot, akkor a nehezebbik szinten kezded, és a csapataidat fedezékbe állítod rendszeresen. Kérsz fedező tüzet, és magad írtasz ki mindenkit, egyébként túl könnyű lenne.
-
volvoguy
addikt
ez a játék magyar felirattal, vagy magyar szinkronnal fog megjelenni? és érdemes várni rá? sztetek? mert neked eddig csak rpg-ben volt fontos a magyar nyelv, de ennek a sztorija jó lehet....sok átvezetővel...bár egy nap mulva ugy is elfelejtem, ki mit mondott benne, cska a beleélés kedvéért...?
-
Csak engem bosszant ez a rengeteg, és főképpen hosszú video? A játékmenet így is lassú, de az még nem lenne baj, mert elviselhető, csak le kell lassuljunk hozzá, de, hogy minden 5 perc játék után 20 perc átvezető, ez azért sok.
Ráadásul szeretek sniperezni, de úgy tűnik eme hajlamaimat nem itt fogom kiélni, mindössze egyszer nyílt rá alkalmam az is 2 percig tartott. Vagy csak én nem találok valami jó kis távcsöves csúzlit?
-
LLKobe
veterán
Üdv Elvtársak!
Van ebben a gémben koopertív mód?
-
törölt tag
na sikerult vegigjatszani...
SPOILER
a vegen kiirtam hogy to be continued...
mi vaaaaan?
meg kell varni a kovetkezo reszt?
az elozo reszek is igy mukodtek? -
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok,
megoltek Beans nojet, es most a korhazban vagyok, de nem tudom, merre kellene menni, mert az iranytu nem muxik, es kb 3-4 helyseg kozott tudok rohangalni...
hogy lehet onnan kijutni? -
Tomate
veterán
Most akkor van hozzá valami magyarosítás? Vagy magyarul kint van már a játék? Esetleg le tudom valahogy cserélni magyarra a szöveget. Szinkron annyira nem izgat...
-
Norbi14
senior tag
Most akkor mégse lesz szinkron?
cdgalaxis azt írja h feliratos....
-
kanmajom
tag
nekem hd 4850 van és a crysisban az esősnél nem ment el a kép csak nagyon szaggatott. akármennyire butítottam is le a képminőséget. aztán abba is hagytam mert egyrészt meguntam a szaggatást meg haver mondta,hogy az a utolsó rész és tiszta szopás kinyírni a nagy szörnyet meg valami űrhajót avégén. cod 4 ben viszont hasít a kártya az esős részeknél is
-
Májsztró
addikt
nyári olimpia ....
Egyébként engem nem zavart hogy nem volt meg a menü , meg hogy mi a feladat ... lényegében szöveget nem akart kiírni abba a chapterbe
De nem baj . Amikor emg elfeketedett a kép akkor megnyomtam a középső egér gombot ,hogy zoomoljon a fegyóval , és akkor visszajött a kép. De szerdán megjön az új vga-m akkor újrajátszom hotfixel egy kicsit magasabb felbontáson mint most sikerült
-
KPepe
senior tag
válasz
Májsztró #1079 üzenetére
Elvetemült.
Nekem sokszor elfeketedett a kép, még a menüpontok is eltűntek, szóval nem igazán ment volna a javítás nélkül.
Úgy fest, hogy az ATInak az esős részek nem fekszenek, mert Crysis-ban az utolsó pályán, mikor az anyahajón kellett hupákolni, és szakadt az eső, ott is ugyanígy szétkenődött a kép, vagy totál fekete lett.
Mondjatok játékot, amiben nincs eső... -
Sonja
nagyúr
Remélem még nem volt. Kijött egy Hotfix az ATI-sok számára, amiben javítva van a Black Friday pályás bug.
Letöltés, KATT!
-
kanmajom
tag
válasz
Tuco Ramirez #1071 üzenetére
én is a cod4-hez viszonyítom és vsz annak mindenben jobb a grafikája, katonák, fegyverek, környezet stb. a hatások is, pl robbabás, füst...
nekem a játékhangulat se annyira bejövős már, minél többet játszom vele annál inkább nem...egyhangúvá válik az x-edik pak 88-as felrobbantása után. -
csutkaa
senior tag
ez biztos hogy a Brothers in arms: Hell's highway fóruma?
fc2, crysis,Csiborbogár én megvárom magyart
addig elszórakozok mással
-
athomi
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1071 üzenetére
Far Cry 2-ben pont a mozgás az, amiben nagyon gagyi.
Csiborbogár: Szép a grafika, de a pályán kívül eső részek rettentő ocsmányul vannak kidolgozva. UE3-as játékokban gyakori ez a jelenség (MOH Airborne, RSV2, stb.).
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Csiborbogár #1069 üzenetére
Ha a grafikáját a Crysis Warhead-hez vagy a Far Cry 2-höz viszonyítjuk, akkor tényleg az, de szerintem összességében nem rossz. Viszont az én szememet sokkal inkább bántja számomra a katonák elnagyolt animációja. Ebben szvsz a CoD 4 nagyot alkotott és azóta is veretlen. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem sokkal jobban szembe ötlik a pörgős játékmenet alatt, hogy hogyan futnak, lőnek, táraznak, vagy találat esetén összeesnek a katonák, minthogy minden egyes fűszál reálisan hajladozik-e a szél erejének és irányának megfelelően...
-
kanmajom
tag
válasz
Csiborbogár #1069 üzenetére
én is jobb grafikára számítottam.
-
athomi
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1067 üzenetére
Én általában oldalról bekerültem oldalról míg a csapattársaim felvették a szemtől szembe harcot az ellenséggel. Persze ez pályától is függött, mert nem minden pályán lehetett megcsinálni.
-
Tuco Ramirez
őstag
A nehézség attól is függ, milyen stílusban játszod. Amennyire tapasztaltam, az elhalálozások száma szinte csak attól függ, hogy mennyire "forrófejű" a játékos. Ha nyugisan, minden sebesülést idejében, biztos fedezék mögött kipihenve tolja valaki a játékot, nem sokszor kerül az ember nagy pácba. Engem a legtöbbször akkor puffantottak le, amikor meguntam a végtelennek tűnő távoli lövöldözést és egy közelebbi, jobb pozícióért nagy sprinteket vágtam le ellenséges tűz alatt. Az esetek nagy részében meg lehet oldani a pályákat távolról puffogtatva is, de ez elég időigényes és unalmas...
-
mcmike
őstag
Teljesen egyetértek... bár még nem vittem végig a játékot, de az tény hogy sokkal könnyebb lett az előző részeknél. Annak ellenére is, hogy Veteran-on tolom. A lényegi változást az "öngyógyulás" hozta, ami a régiben nem volt.
Már a vége fele tartok, és tényleg elég egyhangúak a küldetések + pályák. Az egész sokkal jobb lehetett volna, ha olyan változatos pályákat raknak bele mint az EIB-be. Szerintem egyedül a pályaszerkeztők kezét kellene eltörni, mert a lehetőség adott volt, és nem éltek vele. Helyenként csapnivaló pályaszerkesztési elemek: láthatatlan falak, satöbbi...
Szóval az egész sokkal jobb lehetne ha változatosabb / hangulatosabb pályák lennének...
szvsz
-
kanmajom
tag
válasz
Tuco Ramirez #1063 üzenetére
én még mindig nem vittem végig, bár egy nap csak max 1 órát játszok. nem rossz játék, de a call of duty 1-2 részei jobban tetszettek. az előző brothers in arms részekhez nem volt még szerencsém.
az esős éjszakai pályát sajnos egy az egyben át kellet ugornom mert valami miatt szarakodott a gép.
-
Macka
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1063 üzenetére
Ezekkel én is mind egyetértek, bár én több nap alatt pörgettem végig. Minden nap 1-1.5 óra game...
Viszont a korábbi részek sokkal nehezebbek voltak még könnyebb fokozaton is.
-
Tuco Ramirez
őstag
Ma este végigtoltam a játékot. Ami tetszett benne:
- Jó történet, bele lehet élni magad a főhős szerepébe.
- Taktikus harc (veterán fokozaton), jól lehet variálni a beosztott katonákkal.
- Jó AI. A fritzek szétszóródnak, fedezéket keresnek, ha kell pozíciót váltanak.
- Élethű csatazaj, a fegyverek reálisan vannak modellezve.
- A háború pusztításának ábrázolása a helyszíneken, tüzek.
- Esős pálya, kórházas rész.
Ami már nem tetszett annyira:
- A küldetések kb. a játék felétől nagyon egyhangúvá válnak.
- Az előre megírt szkriptek miatt néhány próbálkozás után minden pálya megtanulható.
- Helyenként bugos grafika.
Összességében tetszett a játék, bár többet is ki lehetett volna belőle hozni. Mindenesetre várom a folytatást! -
Foose
addikt
Sziasztok! Itt elvileg fut a fickó,neki a falnak. Ez normális?
http://kepfeltolto.hu/i/?267695&t=img -
athomi
veterán
válasz
Csiborbogár #1057 üzenetére
Nyáron irkáltak róla, hogy lesz magyar szinkron. Aztán csend lett róla, de nemrég jött infó, hogy mégiscsak lesz: [link]
A hír szerint okt. 22-től már magyar felirattal és szinkronnal lesz kapható. -
powerslide
csendes tag
Csatlakozom az elöttem szólókhoz a játék maga szép, de baromi rövid, a kb. 2 órányi átvezetö mozi helyett inkább raktak volna bele több akciódúsabb chaptert (pl. mint a templomos pálya).
az asztalra kiugrálós móka müxik, csak akkor kell mikor látod, hogy kezd kifagyni na akkor alt+tab,majd egy 20mp aztán vissza.
Nálam a játék egy erös közepes.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #1057 üzenetére
nem, a szinkron is magyar lesz.
-
athomi
veterán
Szinkron még mindig nincs?
-
mustad1
tag
nah megtaláltam
nekem az esős pálya összefolyik kezdve a teherautótól. 2600xt. -
mustad1
tag
skacok melyik az esos pálya?
-
athomi
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1050 üzenetére
lesz egy-két ismerős arc a filmből
-
Tuco Ramirez
őstag
Ma délután tettem fel a játékot, nekem kellemes csalódás volt, mivel az előző rész nem igazán jött be. Időnként az az érzésem, mintha az Elit alakulatból csináltak volna játékátiratot. Ha tényleg volt ilyen szándék, akkor nagyon jól sikerült!
-
athomi
veterán
-
kanmajom
tag
-
kanmajom
tag
sziasztok!
kis gondom van a játékkal. most tartok a kórházas fejezet után, mikor a krautok rátámadnak a jeep konvojra éjel a szakadó esőben..
a gondom az hogy a textúrák "összefutnak" játék közben,majd eyszerűen elsötétdik az egész monitor... de nem fagy ki a játék csak a kép megy el. találkozot már vki ezel hibával? mi a megoldás? már mindenféle felbontásba é minősegbe, aa és af-fel és nélkükük stb. kiprobáltam de semmi. -
Gaskin
aktív tag
Hát csatlakoznék a véleményedhez.. Nekem is nagy csalódás, pedig az első két rész totál etalon game nálam, még mindig. Kismilliószor végignyomtam már az egyes chapter-eket. Fura az egész nekem. Főleg a megjelenés, az engine, de a játék maga is. Nekem olyan mintha lefejezték volna a régi fejlesztői gárdát. Totál más hangulat. Az kétségkívül látszik, hogy részletesebbek a textúrák, meg több az effekt, de nem az igazi. Az egész grafika túl szaturált, a fickók animációja sem lett jobb, sőt... Jártam normandiában, az eredeti helyszínek egy részén, mármint a korábbi részekből. Na ott még totál jól elkapták a feeelinget! Ráismertem helyekre, épületekre, templomokra, és főleg a színvilágra! De ez??
Mondjuk tovább bírtam mint Te. Én vagy 1 órát nyomtam vele. Nekem az egészről az jut eszembe, kb mint amikor a Commandos sorozatnak kijött a 4. része. Köze nem volt az előzőekhez annak sem.
Mindenesetre nekem ez az év csalódása kétségtelenül... -
athomi
veterán
válasz
Csiborbogár #1035 üzenetére
Miért ne lenne II.VH-s?
A játék végén igen nagy hangsúlyt fektettek a folytatás jelzésére. Az más dolog, hogy pár év biztos lesz mire megjelenik. -
celeron
senior tag
Szerintem is nagyon jó a game. Jó a történet. Ha megnézzük a többi II. vh-s FPS-t azokban inkább a háború történetére koncentrálnak. Itt pedig inkább egy személyes történetre, és ez szerintem elég nagy újítás.
SP2-n játszom vele, nem fagy meg smemi csak már a vasam eléggé gyenge..
Cerka D, 1GB ram -
athomi
veterán
válasz
Csiborbogár #1030 üzenetére
lesz folytatás, miért mondasz hülyeséget?!
még a játék végén is írja, hogy jön a folytatás -
mad1
veterán
válasz
Darth_Revan #1031 üzenetére
To be continue...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Csiborbogár #1030 üzenetére
Hogyhogy? Story szerint még folytatódnia kellene...
-
Tommmmka
senior tag
Hát én most toltam végig a Gamet. De messze az egyik legjobb 2. világháborús gamma amivel toltam. medal of honor szériát is végigvittem cod-ról ne is beszéljünk de ez mindent ver. a Történet meg egyszerűen fantasztikusan sikerült. Epekedve várom a folytatást
-
Norbi14
senior tag
válasz
Siemens #1021 üzenetére
200gigás vinyóm van...egyszerűen nincs hely....sok sorozat, film, játék....és dvd-re meg nem költök mindig, szal tervbe van egy 500gigás vinyó. Am én már béta óta használok vistát és szeretem is, csak mondom nincs hely
"csak jó szem kell hozzá" vagyis játék köbe szinte észre se veszed a különbséget
-
adam520
tag
Talán megfordítva jobb a kérdés!
Van aki XP SP3 v. SP2-n játssza 4850-el és semmi gond?
-
mcmike
őstag
válasz
sto1911 #1022 üzenetére
Vista alatt nyomod? Mert talán egyszerű is lehet a dolog, nem biztos:
Minden egyes töltési pontnál gondolom írni akar valamit a Documents & Settings alá (az all users bizonyos részébe, amit csak rendszergazda tehet)Próba: ikon->jobb egér->futtatás rendszergazdaként (asszem, de most fejből nem megy, notin meg csak XP van)
-
sto1911
veterán
válasz
Siemens #1021 üzenetére
Ne kezdjuk el, hogy a vista vagy az xp a jobb-e. Ha a vista azert lenne 20GB, mert annyira jo, meg biztonsagos, meg stb., es nem azert, mert csicsa, akkor azt hasznalna mindenki. Emellett meg zabalja az eroforrasokat is, nezegess teszteket, ahol uazon a konfigon hogyan futnak a jatekok. 1GB / 400 MB = 2.5; 20GB / 1 GB =20!! Nem mindegy
Nem mondta senki, hogy nincs helye felrakni, ha akarnank, barki vehetne teras vinyokat. Btw, nalunk 10500Huf az 500-as samu...
De eleg az offbol, inkabb a probelmamra irjon valaki megoldast.
-
Siemens
csendes tag
Nemtudom,mert elég régóta használok vistát.XPvel sok bajom volt de már a vista kiforrot elég jól h kezelje a játékokat meg a Dx10 vagy akár a dx10.1-et...most az h 20giga ez csak csavar mivel anno a win98 volt 400mega az xp több mint 1 giga...az xp akkor öregedett ki mikor kijött az Sp1es vista,másik dolog hidd el sok kül. van 9.0c meg dx10 közt most nemtudom megerded-e de pl. a hő effekt vagy a sokkarta realisztikusabb arnyék van kül. csak jó szem kell hozzá
Meg még annyit h nemértem mi az h nincs hely felrakni...nemazert de 40gigás vinyód van vagy mi a fene?en nemrég vettem egy 250gigás samsungot 10.000ért
-
Norbi14
senior tag
válasz
NewPipapapa #1018 üzenetére
én pl nem vagyok a vista ellen...egyszerűen most nekem sincs elég helyem h felrakjam....meg vistán semmivel se jobbak a játékok, igen vannak amik már támogatják a dx10-et, de akkora különbség nincs h ezért megérje váltani...a vista szép és jó ezzel nincs gond
csak hát xp is tökéletesen kielégit minden igényt.
-
sto1911
veterán
válasz
NewPipapapa #1018 üzenetére
Amig egy rohadt oprendszer 20GB helyet fog foglalni, addig nem fogom felrakni, barmekkora vinyom is van. Nem hinnem, hogy azert fagy, mert xp-n jatszom...
-
NewPipapapa
csendes tag
-
bagyulajuve
addikt
Elég rövid volt, bár így is untam már a végén, hogy 88-asokat, meg panzereket kell kinyírni. Többféle ellen is lehetett volna benne és változatosabb feladatok. A legjobb rész az volt, amikor a kiskölyököt kell megmendeni.
-
athomi
veterán
válasz
Beowulf_78 #1014 üzenetére
Többet nem, csak sokkal hosszabbra kellett volna csinálni. Egy tankos rész kb. 3 percig tartott.
-
Beowulf_78
addikt
Nah...nagy nehezen végigtoltam. A vége tényleg nem volt rossz, és elég pörgös is volt. Tankos részt viszont többet tettem volna bele, mert azok nagyon jók voltak.
De a globális véleményem továbbra is hogy túl egyhangú lett.
100%-ból jóindulattal is max. 70% adnék neki, ha az összhatást nézzük...
-
Loha
veterán
válasz
Siemens #1010 üzenetére
Jövőre is zikszpén fogok játszani.
Nem tom mi értelme a dx10-es kártyáknak, nekem jó lett volna egy dx9-es kártya is 3870-es teljesítményével, sőt ha a dx9-es verzsön occsóbb lett vóna, akkor talán 4850-es teljesítményre is futotta vóna, de olyant nem találtam a bótba. Lefogadom, hogy az zikszpém jobban kihajtsa mint a pistád.
Há nekem is magas az FPS zikszpé alatt is, és még a Vsync sem fogja vissza, hála a föjlesztőknek.
-
Siemens
csendes tag
Akkor játszatok az 1000 éves Windows XP alatt 9.0c-be de necsak most jövöre is
apropo mi ertelme a dx10es vagy dx10.1 kártyáknak?vagy az XP is kihajtsa?
Ez a játék Vista alatt nagyon szép!!! És hála az NV physxnak az FPS iszonyat magas Vsyncel kell tolni
-
sto1911
veterán
Hell(o)!
Nekem a toltesi pontoknal altalaban kifagy, valami fajl nem talalhato hibaval. Tud ra vki megoldast? VGA drivert mar frissitettem
(viragbotos valtozat van meg, bocsi
)
-
athomi
veterán
válasz
NewPipapapa #1006 üzenetére
badarságokat beszélsz
-
válasz
NewPipapapa #1006 üzenetére
erre azért ne vegyél mérget...
-
adam520
tag
Jut eszembe!
OFF:
3DMark06 elindítom ráklikkelek alúl a Filtering & AA... > Run
Hibaüzenet:
IDirect3DDevice9:: Clear Failed: Invalid call (DRDERR_INVALIDCALL)Talán van valami köze hozzá!
Bár ezt amióta 4850-van azóta produkálja. -
adam520
tag
Olvastam, hogy az esős pályán másnak is van grafikus gondja.
Nos nekem is kilép, fagy,elfeketedik vagy újraindúl a game.
Viszont van aki szintén ATI tulaj és nincs ilyen gondja.
Nem lehet, hogy valamilyen beállítás, tuning a gond?Kiváncsi lennék, hogy mi a közös a konfig és beállítás szintjén.
GA-X38-DS4
E8400@3600 9*400
Gigabyte 4850 650/1050 (Cat. 8.10)
2048Mb RAM 2x1Gb 1066
Creative X-fi XtreamMusic (Drive 2.18)
Windows XP SP3Hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest