- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok!
Canon 350D-re szeretnék feltenni Zenite objektívet. Ehhez ilyen átalakító kell?
Eléggé kezdő vagyok a témában.Köszi!
-
kem
addikt
-
-
kem
addikt
-
kem
addikt
Sziasztok!
A vakumba szeretnék akksikat venni. Milyet érdemes?
Speedlite 430EX V1Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem valami jó netes írást vagy egy jó könyvet a vakuzásról?
David Prakel: Világosítás c. könyvét már kinéztem, de nem tudom ez mennyire szól a vakuhasználatról. Speedlite 430EX-em van egyébként.Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Szeretnék magamnak buherálni vaku hosszabbító kábelt. Az alap ötlet ilyesmi lenne, csak kihagynám belőle a TTL-t, meg ilyenek. Az lenne a kérdésem az öreg rókáktól, hogy hogyan adja le egy gép a vaku jelet? A vaku papucs közepén lévő érintkezőt zárja a sínnel? Egy Zenit pl. hogyan ad le ilyen jelet ha nincs benne elem?
Köszi!
-
kem
addikt
Halihó. Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi a különbség beeső fénymennyiségben, vagy Fé-ben a fullfram és a Canon APS-C közt? Arra gondolok, hogy ha a Canon 350D-men beállítok mindent és hasonló gyújtótávolsággal, rekesszel és ISO(din)-val beállítok egy Filmes gépet, akkor hány lépéssel lesz világosabb a kép? Ha a FF és az APS-c közt lévő 1.6-os váltószámot használom visszafele akkor az kifejezi ezt is?
Köszi!
-
kem
addikt
A nagyobb érzékelő lapka nem kap több tényt? Vagy csak annyival amennyivel nagyobb, és akkor a kép ugyanolyan világos lesz?
Igazábol egy Canon 350D-t szeretnék arra használni, hogy egy Zenit/Praktika gépet beállítsak manuálisan, manuális vakuhoz.
Köszi!
-
kem
addikt
Köszi srácok. Valahonnan szerzek majd könyvet, már biztosan nincs meg 1db általános iskolai könyvem se, fizika helyett meg szinte mindig osztályfőnöki volt
Köszi!
-
kem
addikt
Hali!
Elképzelhető, hogy ha egy régi vakut ráteszek Canon 350D-re, akkor az megsüti? Zenittel működik rendesen a vaku, de amikor összezártam a 2 pólusát, hogy elvillantsam akkor kicsit megrázott. Ilyet még nem tapasztaltam más vakuknál. Ez normális? Eléggé féltem a Canonomat, de jó lenne segédvakunak.
Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Eneloop AA akksikhoz milyen toltot ajanlanatok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest