Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz Jahno #33714 üzenetére

Jól néz ki, ez a második hely a bakancslistámon Inota után. Apropó, Inota. Múltkor betegség miatt végül nem tudtam ott lenni, de a következőn (amit most szerveznek éppen) jó eséllyel már ott leszek, szóval akinek beszóltam, és meg akar hívni valamire, ott megtalál! ;-D Viccet félretéve: a porvédelemről értekeztünk itt, én pedig rendeltem egy JJC RI-SF zacskót a vázakra. Egy csomagban kettő darab fólia van, kutyaközönséges nejlon, semmi extra, de nem is került egy vagyonba. Két nyílás van rajta, mindkettő ilyen gumis madzaggal zárható. Nyilván nem légmentes, de azért a nagyja szennyeződést biztosan kizárja. Előnye, hogy ebbe a típusba a D750 / Z6II markolattal, vaku kioldóval, és FTZ-s Tamron 70-200-zal együtt is simán belefér. Sajnos a keresőnek nincs dedikált kis ablak, mint más típusoknál, de az egész nem volt 4 ezer forint, és így mindkét váz védve lehet esőtől, szálló portól. Ha valakit érdekel komoyabban, ráfűzöm a vázra délután és csinálok róla néhány képet, bár a termékfotó nagyjából jól mutatja a helyzetet.

Új hozzászólás Aktív témák