Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz grigo #29835 üzenetére

Szerintem így 2020-ban már mindegy milyen rendszert választasz, minden gyártó egytől-egyig kiváló gépeket tesz le az asztalra.
    A márkafanatizmusnak csak odáig van értelme, hogy melyik gép áll jobban kézre. Kezelőszervek, menürendszer, fogás.

Szerintem a Sony csinálja most a legjobb hibrid gépeket, majd Fuji erős másodikként mert részrehajló vagyok. Nikon lassan tönkremegy. Canon meg kezd észbe kapni úgy 6 év lemaradással a Sony után. Tekintve, hogy a nagyok még csak most görgetik ki az első mirrorless gépeiket... Csoda, hogy még piacon vannak.

Én is megéltem a dreamy, creamy, film look-ot, vagyis ebbe tanultam bele. De már kezdtem kicsit unni. :)
    Fotósként azért a stílusod is folyamatosan fejlődik. Vannak különböző korszakai az embernek. Én most kezdem elhagyni a film look-ot.
    Most a legutóbbi jegyes fotózáson már rátoltam a kontrasztot, meghagytam a feketét feketének, clarity feltol, színek feltolnak.
    (Első hat kép friss.)

De ami engem most izgat, hogy hogy a z'istenbe tudnék ilyen színvilágot kirakni LR-ben, mint ami ennek a hölgynek van. Iszonyúan tetszik a képi stílusa! Pedig amúgy a fotói nem annyira szuperek, legalábbis a pózolásban sok hibát vét (nőies pózba rakta a pasikat, meg ilyen bakik).

És ez nagyon távol áll a Fuji-s színvilágtól, de szerencsére RAW-ból azt főzöl amit akarsz. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák