Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #37045 üzenetére
Valóban locsolni kell.
Hányszor locsoltam nyáron a betont. Jó volt, nem volt nekem problémám vele, mert nyáron azért jó a hideg víz.Viszont mivel nem vagyok tanult ember, így a vitát rátok hagyom, de csak van benne valami, ha locsolni kellett.
-
törölt tag
Vagy nekik is fizetnie kell a cegnek es kozben allast keresnek. Tudom, 50 felett annyira nem kapkodnak az ember utan, de megis. Ki tudja mekkora osszeget kell kifizetnie a cegnek?!
En csak biztatni tudom az embereket erre. Vegre, nem csak en gondolkozom igy. Inkabb,minthogy a cegnek legyen tobb penze, mikozben lo**** penzt fizetnek az embereknek...
-
törölt tag
válasz
w.miki #36351 üzenetére
En pl. ilyeneket kezdtem el csinalni itthon edesanyam segitsegevel. O csinalta, csak elkezdtem megtanulni.
Hidd el nekem, ha azt mondom, hogy nem tart sokaig. 1 ora alatt megvan es kozben el tudsz mosogatni.
Draga, hogyne lenne draga, de nem puffadok fel - ami nekem sokat szamit - es nem hizok el. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #34666 üzenetére
Ettol agyf.szt kapok. Az en idomben a bokavillantos gatya ciki volt. Most meg ez a divat.
jo, annyira nem erdekelne, ha telen nem latnek ilyeneket kislanyokon, meg sracokon... Ertem en, divat, meg minden, de ennek lesz hatulutoje evekkel kesobb.
Mondjuk, engem edesanyam megtanitott feloltozni, raadasul eleg fiatal koromban elkezdtem erdeklodni egy stilus irant, ami a divatot ugymond "eliteli". -
törölt tag
Az en egeremnel, a bal klikken kivul, mindent tudsz programozni:
PL.: A jobb egergomb a barmilyenprogram.exe-t inditja el
A gorgo lenyomasra zenet nyom
Lehet eleg erdekes peldak, de ilyesmi.Nalam pl. az eger oldalan levo gombok 'vissza-elore' funkciok vannak beallitva. Fajlkezelokben, bongeszokben hasznos, hogy egy kis mozdulattal visszalepek az elozo oldalra vagy epp "eloreugrok".
Kozepen levo ket gomb ( amik alapvetoen az erzekenyseget allitjak) hangero "+" "-".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest