- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentfiu
tag
Üdv ...qdott egy alaplap...
Asus z 490 f gaming...
Corsair ramok 2x16gb 3200mhz...
Sehogy se tudom beallitani hogy az annyin is menjen..
Az előző lapban hero 8 ban ment de ugyan ugy itt nem akar...
Valaki valami ötlet? -
silentfiu
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #73683 üzenetére
nem igazán nekem ez elég alapon is
már csak be kéne állítani mert mindig ki irja full automatán system instabile
és hiába rakom xmp I vagy II be akkor is ugyan az és a ramokat nem kezelli le 3200 ra csak 2133 míg a hero 8 ba mentek 3200 on! manuálba meg el se indul...
szóval erre most nagyon rákell még jönnöm mi memme! hogy mi
nagy lépés ez most hirtelen 6700k ról -
silentfiu
tag
üdv nektek!
vettem egy asus z490-F alaplapot 10850k*s procival
van rajta 1 x 8-pin ATX és 1 x 4-pin ATX csatlakozó de a corsair rmi 750 en nincs csak 8pines atx csati
kell-e vagy szükség van-e a +4pin atx re?
"értelmes válaszokat előre is köszönöm -
silentfiu
tag
válasz
MrDerekas #58752 üzenetére
Hali...igen az volt a következö lépésem ...nem is kellet teszt ,az 1. modul tökéletesen indult a másik modul már nem,rögtön 55kód,aztán memteszt akkor jó volt,de ki is fagyott 20p után........ már tegnap ki is cseréltettem a ramokat
tökéletesek
egy bitang gépem született
asus maximus 8 ranger ,I7 7700k,és nem volt ugyan olyan ramja igy 2x4GB DDR4 2660mhz lett a 2400 helyett
u.i akinek gondja van az I7 7700K melegedéssel az csak allítson 1,180 voltot kb
27C lett nekem
és most 4,8-on pörög hibátlanul...100%-on az az 4,8GHZ 40fokos csak (pesze komolyabb hütö sem árt
Köszönöm a segitséget
-
silentfiu
tag
Hali mindenki
Sajnos a hiba még mindig addott...de most már 100% hogy a rammal vannak gondjai a lapnak,hiába a 3órás memória teszt.
Kékhalál és 55-os hibakód ( Asus maximus Ranger) ,a lapon van egy memteszt gomb az megoldja néha,de néhe vagy 3.-ra csak...
kiszedtem a ramokat,felcseréltem öket,másik channelbe raktam...legujabb bios,az asus oldalon stimmel a kompatibilitás is ...bár repoltolták is a ramot h nem jó....
Valakinek valami ötlet?vagy inkább uj Ram más tipus és kész ?
Köszönöm a válaszokat...
-
silentfiu
tag
válasz
MrDerekas #58725 üzenetére
csináltam egy memtest48-at is 3óra hossza volt
de 0hiba....
aztán ismét kifagytam a windowsból.....most levetemm cpu voltot 1,75-re,mert jobban utána nézve annyi kell neki 4,2mhz-n....ma még nincs baj,de nem várok csodát :/aztan mikor kifagy alap nemtalál semmit,sem ramot,se procit.....aramtalanitás és utána felbootol minden....
lassan feladom ezt az aximus laput XD eladom a picsába -
silentfiu
tag
Hali!!!!
Segitséget kérnék......adatokAsus Maximus VIII Ranger,I7 7700K,Kingstone 2x4Gb DDR4 2400MHZ,Asus 1050Ti videókari...
A gondom az hogy kifagy a windows...van mikor 1 nap van mikor 30p...van mikor fels sem bootol a win,kék halák,utána nagyon nehezen áll fel a bios is....ram hibakódot dob ki meg mikor mit,de ezt egy ramcheck orvosolja.... Ramra utaló jelek?
Amit állitottam....Bios legújabb verzió telepités ,Ramokat átraktam a 2.dimmbe a proci 1.2v a memória is 1.2....(alapból a Cpu 1,4 volt a Ram 1,35v)elöre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest