-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
1. "Szóval, a téma adott !" - ez nem köszönés.
2. Van " Milyen alaplapot vegyek?" topik. Ahol most vagyunk inkább "műszaki" problémák megoldására van. A fórumnak vannak (írott és íratlan) szabályai, ezt illik betartani. Ha a tapasztaltabbak felhívják a figyelmedet a tévedésedre és útbaigazítanak, azt illik elfogadni és nem nyomni (a Te szóhasználatoddal élve) a blablát.
3. Itt keresgélj:[link] -
proof88
addikt
elvileg az alapbeállítások között (1. vagy 2. menüpont a BIOS-ban) lehet hogy be tudod állítani hogy milyen hibák esetén álljon meg az F1-es szöveggel (Halt On Error), és ott lehet hogy át kell állítani valami másra. Pl. All But Keyboard, vagy ilyesmi. Ha ezt beállítod, akkor elvileg nem fog megállni várni az F1-re.
szerk.: nem tudom pontosan milyen update-et raktál cd-re, de BIOS-t próbálj frissíteni.
-
Sasos
senior tag
Mondanám, hogy az "elégedetlen vásárló" kategóriába tartozol, azonban nem fizettél a "szolgáltatásért", így kicsit erősnek érzem a felháborodást. Segítőkész fórumtársak próbálnak segítséget nyújtani vadidegen embereknek a szabadidejükben. Ezt vedd figyelembe mielőtt felháborodsz.
Ha pár napig nem járok erre, én se olvasok vissza 30-40 hozzászólást minden esetben. Lehet csak épp nem jár erre olyan aki segíteni tudna. Kulturáltan belinkeled a kérdésedet egy új hozzászólásba, amiben rákérdezel ismét (Ha nem kaptál választ... De kaptál.). -
04ahgy
nagyúr
Ember, ez mi, ha nem normális válasz: [link]?
Megírtam. Nem fog vele képet adni, azaz nem kezeli. Nem fog menni. A foglalatba beleteheted, fizikailag passzol, de a lap nem tud vele mit kezdeni. Tehát tehetsz bele, nem tiltja senki, csak működni nem fog.
Megoldás? OMG, ha ez nem evidens, akkor én valami nagyon durván önsanyargató tettet fogok végrehajtani.
A megoldás: vagy keresel 65nm-es, támogatott CPU-t, vagy keresel másik alaplpaot, ami támogatja a kiszemelt 45nm-es CPU-t. Esetleg meghackeled a BIOS-t a meglevő lapodhoz, és integrálod bele a 45nm-es CPU mikrokódját. Az alaplapi VRM-et is módosítanod kell, más a 45nm-esek energiagazdálkodása.Szóval assembly programozásra és alaplapi elektronika tanfolyamra fel!
Elég normális válasz volt, másodjára?
HGyu
-
jim bcs
nagyúr
baboss, jim bcs és társai kérem most mellőzzék a maguk nyugtatását
ezzel mit szeretnél pontosan írni, a kérdésed akkor is látszik ha 1000 hsz van, az hogy nem kaptál választ annak az az oka hogy belinkeltél egy gépet amiből konkrétan nem derül ki milyen lapod van másrészt legyél szíves nem felháborodni mert b@szottul nincs igazad majd ha megadod a lapod pontos típusát akkor kapsz választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest