Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz asvald #36893 üzenetére
A hosszabbítókábel miatt is lehet az eldobálás akár. Ha elég vékonykák benne a szálak, akkor előfordulhat, hogy egy idő után (melegedés következtében fellépő ellenállás növekedés) nem kap elég áramot a wifi adapter. Próbáld meg, hogy a gép hátlapi csatijába dugod közvetlenül. Lehúzáskor ilyenkor is lesz kékhalál, ellenben lehet, hogy megoldódik a random eldobálás, és az ebből fakadó kékhalál.
-
asvald
senior tag
-
Sasos
senior tag
válasz asvald #36888 üzenetére
Vagyis a hiba: Az USB eldobja az adaptert, majd pár másodperc múlva kékhalál. Ha te most lerántod róla, pont azt emulálod, mint amikor eldobta magától, ergo borítékolható a kékhalál. Én továbbra is azt mondom, hogy meg kell találni a megfelelő párosítást a driverekben. Lehet, hogy régebbieket kell hozzá visszarakni. Aztán nem lehúzgálni az adaptert, hanem használni. Ha nem jön a hiba, akkor meglett a megoldás. Milyen gyakran jelentkezett a probléma? Előlapi, vagy hátlapi USB-n lóg az adapter?
Szerk: A Nortont meg szúrd tökön, legalább próba időre.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz asvald #36884 üzenetére
Bocs, hogy megkérdezem: asztali gépet mi a túróért WLAN-nal kötsz hálózatra? És miért kelle gyáltalán a WLAN vezérlőt állandóan lecibálni a gépről?
Egy pendrive, memóriakártya leválasztás nélküli eltávolítása nem komoly probléma, max kinyírod a memóriachipeket vagy a vezérlőt rajta. A rendszer szempontjából viszont részletkérdés ha éppen nem ír rá. Egy WLAN vezérlő viszont egy jóval összetettebb, komolyabb, alacsonyabb szintű drivert igénylő eszköz. Ha csak úgy eltávolítod leválasztás nélkül, akkor bizony az OS hirtelenjében összehányhatja magát tőle. Esetleg próbáld meg a VGA-t kivenni menet közben csak úgy. A PCI-E támogat Hot Plug-ot már az első verziója óta. Aztán meglátjuk hogy reagál rá a gép és a kártya. (Nyilvánvalóan rosszul.)
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
-
asvald
senior tag
válasz asvald #25735 üzenetére
Fejlemény , ha valakit érdekli egyáltalán Görgetem a weblapokat ,ikonokat húzok arrébb az egérrel és hallom a hangszóróba ezt az idegesítő nem is tudom milyen hangokat + ha terhelés alatt van a gép
[ Szerkesztve ]
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Taifa Díaz
őstag
-
törölt tag
Nem tudom, lehet, hogy az alaplapod N-force-s lapka készlete miatt érdemesebb lenne az NVIDIA-s vga-kból választanod egyet. Ha nincs különbség a gyorsaságot illetően az ATI és az NVIDIA vga-k terén, akkor mehet, ezt én is kérdésként teszem fel, remélem, valaki tudja rá a választ.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Szia!
"A KÁRTYA DDR5 HOGY EBBŐL NEM-E LESZ PROBLÉMÁM " Nem lesz probláma belőle, miért is lenne...... A VGA szereti a jó fedélzeti memóriát ami most DDR5.
A lényeg, hogy a VGA is PCI-E csatlakozású és az alaplapon is van PCI-E slot.
Tehát elvileg simán menni fog.
PCI-Express[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest