- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jani04
aktív tag
-
doki333
csendes tag
válasz
JSHammer #29215 üzenetére
Ha garanciás mindenképpen cseréltesd!
A cicergés lehet a tekercsek közti "lakk" réteg kikopása miatt is.Tápban és lapon is találkoztam már vele.Drágább alkatrészeknél érdemes megcsinálni de garanciális és olcsó cuccoknál nem!
Krisz79: Ramok Mhz-e?Ugyanabban a sorrendben kerültek vissza mint voltak?DC aktiválódik?Biosban nincsen semmi megváltozva,nem resetelted? -
válasz
JSHammer #27400 üzenetére
Üdv!
Én ilyen esetekben szoktam ragasztani egy kis hűtőbordát a kérdéses alkatrészre. Persze ha elfér...
Régi lapok chipset hűtőiből remek bordákat lehet készíteni. Vasfűrésszel tudod szeletelni.De ne ugorj neki egyből, ez csak az én ötletem, majd a többiek is mondanak valamit.
MOD: Most látom, hogy már kaptál választ.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
JSHammer #27403 üzenetére
Jaaa... tehát ez a lap nem az a lap, az az apró ám de annál lényegesebb momentum miszerint se kép, se hang nem annyira fontos, hogy első körben közöld.
Én ezt így nem tudom megmondani, de a lap olyan régi ami alapján simán megpusztulhatott. De az, hogy biztos legyen, a CPU-t másik de biztosan működő lapban meg kéne nézni, nem az hibásodott-e meg. Persze a valószínűbb a laphiba, viszont ha az bebizonyosoda akkor lehetne IC cserével próbálkozni, mert akkor ugye tuti csak jobb lehet a helyzet, rosszabb nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged