- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
ricsi99 #67527 üzenetére
Uhh... kiszedtem a házból a Sabertooth-t, az asztalra raktam, erre rögtön elindult. Tri-channel pipa, BIOS pipa (fekete pont az Asusnak az UEFI hiánya miatt).
Eddig is rühelltem ezt a Cougar házat sok okból, de úgy néz ki a véltnél is komolyabb konstrukciós hibáktól szenved (tán a fém távtartói érnek rossz helyen a lap aljához?). Habár ez nem magyarázza meg, h az UD4 miért ment előzőleg.
Rémlik, h ezzel a hibával már találkoztam az elmúlt húsz évben, de azért ennyire modern cuccoknál erre mégsem számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest