- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Igen, bocsi egy kicsit megtévesztő a kép így, az előző hsz-em után töltöttem fel, csak betette elé a tiédet. Tehát a lényeg, hogy a BIOS-ban egyelőre csak az alapbeállításokat állítsd be, a képen nekem ez a Load Defaults F7 gomb. Ez a Default/Optimalized settings beállít mindent használhatóra, ez úgymond a kályha amitől el tudunk indulni.
Ha ezt elindítom, akkor kiírja, hogy "Load optimalized settings" Yes or no, Itt egy Yes majd Save and Exit. Az XMP1-el még ne foglalkozz, egyelőre így működjön, még ne állítsd be. Nem tudom, hogy az Asus beállításaiban miként szerepel a Default beállítás, a Gigabyte-on így van, itt van egy ilyen szőke titkárnő gomb.
Aztán ha tuningol az ember, akkor mindig vissza lehet térni a kályhához, ha elrontunk valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- 27% számlával! MSI PRO Z690-A DDR4 Alaplap
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged