Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

Sziasztok.
    A problémám:
    Adott egy Asrock 970 Pro 3 alaplap.Ebben egy 8350-es proci, valamint 2x8 GB DDR3-1600-as KIT, ami eddig single ch.-ben ment.
    Amikor hozzám került, a feladat csak annyi lett volna, hogy jogtiszta Win reinstall..DE..
    Már a telepítésnél feltűnt, hogy olyan tetű lassan telepít, vagy bármit is kellene csinálnia, baromi lassúnak tűnt. Miután nagy nehezen és baromi lassan sikerült a "mutatvány", up to date lett a rendszer, csináltam pár tesztet. Első lépésben az SSD-re gyanakodtam, de a tesztek szerint kifogástalanul teszi a dolgát, smart ok, a sebessége is a specifikáció szerinti.
    Ezután különböző teszteket futtattam le és nagy megrökönyödésemre egy 2 magos cerka szintjét sem hozta. Semmi kék halál, vagy hasonló, hw-es hiba nem jött elő. RAM test ok volt.
    Eleve nem értettem, hogy miért single ch-ban mennek a RAM-ok, így az eredeti állapot szerinti A1/B1-ből átpakoltam dual módra. Nos, azóta se kép, se hang. :D. Bármilyen slotba, bármilyen konfigba rakom őket, a gép ugyan elindul, de képet nem ad. CMOS clear megvolt, akkor sem.
    Valakinek van esetleg ötlete, hol induljak el?
    :R
    Geller

Új hozzászólás Aktív témák