- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigFish®
csendes tag
Sziasztok!
Került hozzám egy Asrock B450M Steel Legend nevű lap (Procival ramokkal kompletten megbízható eladótól aki már vissza is venné egészet ha nem jó, de nála az volt...és cél az lenne nálam is az legyen inkább kell a konfig...).
Most hogy nézem, a képeket világítani kéne talán
alapból is Chipset hűtéseknél a lapnak de semmi ....
Lapon semmi nem világít.... alapból sem...
A probléma az hogy elindul forognak a ventig világít minden RGB hűtés is AMD gyári nem indul újra de kép nincs. /Lapon semmi nem világít amúgy se RGB semmi/ 2700X proci van benne amiben nincs IGP így csak VGA-val tudom próbálni nyilván...
Amit próbáltam :
- Bios Reset CLR CMOS 30mp rövidre zártam.
- Elem ki 15 percre
- Próbáltam más ramokkal, csak egy modullal mindegyik slotban
- Próbáltam másik táppal /lapot kiszedtem külön a konfigból/ kábelek is lekerültek róla rossz csatlakozás stb kizárt így
- Több VGA-val próbáltam RX 570 4gb majd régi HD6850 es AMD majd végül már olyannal aminek nem kell tápcsati sem valami ezer éves 512MB-os 1 slotos kártya.
- Próbáltam a másik PCI-E foglalatban is mert kettő van rajta.
- Hűtést levettem CPU melegszik 3 MP-re bekapcsoltam így + CPU-t kivettem lábak éppek visszaraktam hátha.. de nem...
- Mindent leszedtem róla ventiket / HDD-ket stb kivétel után rövidre zárva indítottam azóta is ugyanaz....
- Speakert is tettem rá de se hangjelzés se semmi pörögnek a ventik VGA is minden is mintha minden OK lenne de nincs kép ....Egyéb ötlet stb mit tudok tenni vele még... Igen legjobb lenne még egy LAP és kipróbálni azzal egész motyót ha valakinek van kölcsönbe AM4 2700X procihoz - 04. vagy 13. kerület az is érdekelne pár órára fizetek érte elmegyek érte ... csak valami legyen már
Köszi előre is a tippeket esetleg egy kölcsön lapot
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- World of Tanks - MMO
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest