- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigFish®
csendes tag
válasz
Walter_White #77053 üzenetére
Ok köszi vagy ez lesz vagy megy vissza az eladónak a LAP sztem utóbbi bár most már hogy le tudtam tesztelni többi OK így még ki tudja
-
BigFish®
csendes tag
válasz
BigFish® #77047 üzenetére
Megoldódott Másik GIGAB450 lappal minden megy
- Proci Átrakva Ramok stb..Lapot cserélve OK a konfig.
KÖSZI ITT IS : Walter_White
Most akkor valószínű vagyis szinte biztos a BIOS volt a problem ... Tehát ha akarok valamit a lappal kell egy Ryzen 3xxx Procit szerezni, megnézni mi van rajta és régebbi bios-ra frisíteni hogy olcsóbb 2600 is menjen benne ... pl... vagy eladom csak Ryzen 3xxx mellé jó a lap vagy visszaadom az eladónak..
-
BigFish®
csendes tag
válasz
Walter_White #77044 üzenetére
Na kaptam is választ valóban nem ez a proci volt benne hanem másik Ryzen ezzel nem látta működni a gépet csak összerakta nem is gondolta volna... én sem mondjuk de akkor 90% BIOS baja lesz a lapnak óó de jó Procim nincs hozzá frissíteni marad az hogy másik lapot veszek amire tutti megy a Ryzen 15K már találtam is a közelben, eladó meg visszaveszi ezt a lapot korrekt nagyon amúgy szval KÖSZI szépen a hasznos infót
pár óra szívást megspóroltál lehet előbb kellett volna írnom 4 óra megmaradt volna tesztelések miatt....
-
BigFish®
csendes tag
válasz
Walter_White #77044 üzenetére
Köszi a választ nah erre rákérdezek nála sajnos nyilván nincs itt hegyekben Ryzen proci meg még csak olyat sem ismerek akinek lenne így kipróbálni frissíteni átírni sem tudom így ha az is lenne a baj de ez lehet Köszi utána kérdezek de akkor jobban járok ha másik lapot veszek 15K körül ...
-
BigFish®
csendes tag
válasz
Walter_White #77041 üzenetére
Bármi lehet de azért nincs szerintem jelentősége mert 2700X-et bármelyik bios Alaplap oldala szerint az van ALL... támogatja tehát mindegyikkel kell mennie.
Másnak esetleg valami tipp még előre is köszi lehet délután ha más nem lesz lesz veszek egy olcsóbb lapot helyben már csak azért is mert a lap gyanús nekem... -
BigFish®
csendes tag
Sziasztok!
Került hozzám egy Asrock B450M Steel Legend nevű lap (Procival ramokkal kompletten megbízható eladótól aki már vissza is venné egészet ha nem jó, de nála az volt...és cél az lenne nálam is az legyen inkább kell a konfig...).
Most hogy nézem, a képeket világítani kéne talán
alapból is Chipset hűtéseknél a lapnak de semmi ....
Lapon semmi nem világít.... alapból sem...
A probléma az hogy elindul forognak a ventig világít minden RGB hűtés is AMD gyári nem indul újra de kép nincs. /Lapon semmi nem világít amúgy se RGB semmi/ 2700X proci van benne amiben nincs IGP így csak VGA-val tudom próbálni nyilván...
Amit próbáltam :
- Bios Reset CLR CMOS 30mp rövidre zártam.
- Elem ki 15 percre
- Próbáltam más ramokkal, csak egy modullal mindegyik slotban
- Próbáltam másik táppal /lapot kiszedtem külön a konfigból/ kábelek is lekerültek róla rossz csatlakozás stb kizárt így
- Több VGA-val próbáltam RX 570 4gb majd régi HD6850 es AMD majd végül már olyannal aminek nem kell tápcsati sem valami ezer éves 512MB-os 1 slotos kártya.
- Próbáltam a másik PCI-E foglalatban is mert kettő van rajta.
- Hűtést levettem CPU melegszik 3 MP-re bekapcsoltam így + CPU-t kivettem lábak éppek visszaraktam hátha.. de nem...
- Mindent leszedtem róla ventiket / HDD-ket stb kivétel után rövidre zárva indítottam azóta is ugyanaz....
- Speakert is tettem rá de se hangjelzés se semmi pörögnek a ventik VGA is minden is mintha minden OK lenne de nincs kép ....Egyéb ötlet stb mit tudok tenni vele még... Igen legjobb lenne még egy LAP és kipróbálni azzal egész motyót ha valakinek van kölcsönbe AM4 2700X procihoz - 04. vagy 13. kerület az is érdekelne pár órára fizetek érte elmegyek érte ... csak valami legyen már
Köszi előre is a tippeket esetleg egy kölcsön lapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest