Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
terepkigyo
csendes tag
válasz
#65675776 #55402 üzenetére
Elhoztam tesztre a 4 memória modulomat egy (teljesen)ugyan olyan gépbe mint az enyém, és itt tökéletesen működik mind a 4 modul.
Tegnap még túráztam vele otthon, BIOS felismeri mind a 4 modult, meg van a 16Gb memória, viszont boot közben kékhalálozik IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL (azhiszem) hibával általában.
Ma frissítem a BIOS-t, jó pár verzióval el vagyok maradva a legfrissebbtől, de nem hiszem hogy ez megoldaná a helyzetet..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vallás
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest