Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Воланд #37827 üzenetére
mivel lehtne esetleg megnézni, hogy stabil -e a rendszer
amúgy nem is engedte újrahúzni, hibát írt ki, még az összetevőknél kifingott:
Windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.
This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or bye faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer.
If you continue to receive this error message, contact the hardware manufacturer.valami kivehető eszköz miatt nem akar win7 -et telepíteni, nem vágom
-
HoReSz1975
őstag
ASUS Rampage GENE II lapot eladtam, vettem egy AsRock Extreme 6 lapot, ilyenkor újra kell húznom a gépet, ha a chipset azonos (jelenleg megy a gép és a drivereket is felraktam, az előzőeket eltávolítottam amit tudtam)
- Northbridge: Intel® X58
- Southbridge: Intel® ICH10R -
HoReSz1975
őstag
Valakinek van valami tapasztalata ezzel a lappal: ASRock X58 Extreme6, főleg, hogy felismeri -e a Mushkin ramokat, mert nem látom a támogatott ramok között. Eladtam az ASUS Rampage II GENE lapomat és vagy ASUS Rampage III GENE, vagy AsRock x58 Xtreme 6 -ra váltanék
-
HoReSz1975
őstag
ASUS RAMPAGE II GENE alaplapnál bootolás után kiírja, hogy "No Keyboard detected", ezt hogy tudom megszüntetni, pedig nem mindig írja ki, a BIOS -ban az USB engedélyezve van.
-
HoReSz1975
őstag
visszaraktam az EP45-DS4 -es lapomat, pöcre indultak a ramok, tehát az UD3P, amit adott a srác rossz, küldöm is neki vissza...
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #23395 üzenetére
Ezt nem értem, nem stimmel a dolog, 1 rammal megy csak és csak a DDR3, vagy a DDR4 -nél fogadja el, a DDR1 és a DDR2 be nem indul el 1 rammal sem az UD3P
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #23390 üzenetére
az nem, átraktam a sárga szinű sata -ba, de nem jártam szerencsével
akkor mi a büdös francért nem indul el
valaki help
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #23389 üzenetére
Esetleg az lenne a gond, hogy a wincsiket a lila szinű sataba dugtam
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all!
Vettem egy Gigabyte EP45-UD3P -t BMW001 -től, amit benne volt elötte az Gigabyte EP45-DS4, már 2óra hosszája beleraktam az UD3P -t és nem boolotl be a rendszer, egyfolytában újraindulgat, reseteltem a cmost -t, kivettem az elemet, de semmi
Mitől van ez, mi a franc baja van, hogy még a BIOS -ig sem jutok el
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all!
Gigabyte EP45-DS4 volt(még van) és helyette Gigabyte EP45-UD3P raknák a gépbe, újra kell húznom a rendszert
-
HoReSz1975
őstag
válasz
.:T.H:. #16713 üzenetére
találkoztam már hasonlóval, a venti forog a procin, vagy a videokártyán, esetleg nem melegszik a táp
ilyen eseteknél láttam már hasonló zavarokat, de gyanus a táp nekem is, valami áramfelvételi ingadozás lehet, hogy nem tud valami elég feszhez jutni, de a ventiket nézd meg, mert, akkor is letilt a gépezet, ha valami hirtelen felmelegszik
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #16710 üzenetére
köszi,ha hazamegyek melóból, akkor kiprobálom
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Mitől van az, hogy nem boot -ol be a gép, még a BIOS sem töltödik be.
Húzni probáltam a gépet, de nem a feszeket, hanem a procit és a ramot és párszor újraindult, de most nem akarja resetelni a biost, Gigabyte EP45-DS4 lapom van, van az alaplapon három gomb, nem tudom BIOS -t resetelni, mert a reset gombot hiába nyomom nem történik semmi, a clear cmos az mit takar
van rajta még egy power gomb is
Tundátok segiteni
-
HoReSz1975
őstag
-
HoReSz1975
őstag
szerintetek ez az alaplap jó, érdemes átállni rá, erről GA-N650SLI-DS4L
A memóriákat is kicserélem, most ezek vannak GEIL - Value 4096Mb DDR2 800Mhz KIT, csak nemtudom mennyiért érdemes eladni öket, OCZ 2x2GB DDR2 1200MHz -et szeretnék, csak nem találok egyenlőre.
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Most cserélem le az alaplapomat, normális tuning eléréséhez.
Erről GIGABYTE GA-N650SLI-DS4L erre Gigabyte GA-EP45-UD3R váltok, szerintetek megéri cserélni, mert a mostanival nem nagyon tudom húzni a Q6600 -at 3GHz fölé, úgy, hogy stabilan fusson minden rajta.
Hiába emelem a feszt, vagy bármi, nem akarodzik feljebb menni, pedig 3.2GHz -en elindul a vista, de egy idő után kifagy, megmerevedik a kép.
Pedig brutális jó a hűtés is a házban, 25 fok az alaplap és a proci is
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest