- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
superecneB
őstag
Az MSI K9N Neo V2 fogad Phenom II-t? Egyik ismerősöm kérdezi de nem tudok rá érdemben választ adni AM2-es lap és emlékeim szerint valahogy lefele kompatibilisek az AMD procik de nem vagyok benne biztos.
-
superecneB
őstag
válasz
G Bedtime St #34736 üzenetére
Bios reset után sem?
-
superecneB
őstag
Adott egy
ASUS P5N-E SLI
E8400
4GB ram
9600GT
És a lényeg (a probléma szempontjából) 3db Samsung HD250HJ winchester és egy Satás pioneer tökmindegy milyen dvd-író.
A probléma: Történt egy tápcsere. Egy noname (M-tech) tápot cseréltem le egy CHIEFTEC CTG-500-80P-re. Bedug minden, fitti minden bios látja minden jó. DE nem bootol be windowsba a következő hibaüzenet fogad:A disk read error occured
Ctrl+alt+del-t nyomja le az újraindításhozTanácstalan vagyok próbáltam a boot disk prioritáson állítani kipróbáltam a SATA1 SATA2 SATA4 (mert hogy ezekbe vannak dugva a winchesterek) minden permutációját, de semmi max annyit sikerült elérni hogy system disk failure please insert system disk hibaüzenetre sikerült lecserélni az "a disk read error occured" hibaüzenetet. Eddig hibátlanul működött minden, biosban mindent felismer rendesen. Mi lehet a probléma?
-
superecneB
őstag
Ugye jól gondolom ha csak kicserélem a tápot a gépemben, nem kell újra beállítani a CPU Freq-t biosban OC esetén, hanem csak simán menni fog ugyan így? (chifi 450w -> corsair cx400)
-
superecneB
őstag
válasz
P.K.Gabesz #29702 üzenetére
Fontos az is, hogy kingstone-okat vegyek? (kérlek válaszoljatok akár PMben is, nem akarom offolni a topicot)
-
superecneB
őstag
Üdv!
Asus P5B-be most van 2x1GB Kingston 800as ddr2-m. Szeretnék mellé még 2x1GB-t tök ugyan olyan ramokat kell venni? Mármint 800as modulokat kell keresnem? Jelenleg 3.0Ghzn megy a processzor, visszaosztott rammokkal (750mhzn mennek) és ugyan ezt a szintet el szeretném érni a plusz két modullal is. Lehetséges? -
superecneB
őstag
válasz
RootRulez #27459 üzenetére
RAID kikapcsolva, biosban látja, windows nem indul lefagy a kék kis csik mikor megy. Jumper: Masteren, látja, indul a windows, windows uj hardvert talált de ugy ismeri fel mint egy pendrivet, hardver biztonságos eltávolitása megjelenik jobb alul stb, sajátgépben nem látok semmit, eszközkezelőben ott van. Jumper: cableselect ugyan ezt produkálja.
Van valami ötleted esetleg? -
superecneB
őstag
Üdv!
Van valami módja hogy egy SATA2 es winchestert egy MSI K8N Neo-V2-ben működésre bírjak? -
superecneB
őstag
Üdv mindenkinek!
A következő problémával szembesültem. Bizonyos betűk árnyéka lilás-rózsaszínes. Először vga-ra gyanakodtam kipróbáltam másik vgaval is, (nvidia, ati) probléma megmaradt, visszaküldtem gariba a monitort, most jött vissza test: OK val (tehát hibátlan) a gari idejére kölcsön kértem egy CRT monitort, amin ugyancsak megjelenik ez a betűárnyékolás hiba. Lehet hogy az alaplapom lenne a ludas? Win reinstall, driver verziók cserélgetése kábel csere minden volt. Nincs ötletem sem mi lehet a baja. 3Dben nincs hiba. -
superecneB
őstag
Üdv!
Egy nagy fejtörővel álltam elő nektek! (A probléma természetesen valós!)
Adott egy MSI K8N Neo3 alaplap, egy Athlon 3000+ os proci, 2x512 kingstone ddr400, és egy 7600GS (agp). Friss win + driverek minden klappol. Legalábbis amíg le nem akarunk játszani 1 videót (Kodek: ffdshow+mplayer classic mindegyik gépemen ezt használom mindenhol tökéletesen játszik mindent, de azért kipróbáltam még KMLC és ACE kodek pakkokat is azokkal is ugyan igy jártam). Bármilyet... AVI, MP4, WMV bármi... annyira szétfagy a gép hogy nagyon, és van hogy magától újra is indul semmilyen hibaüzenetet nem ír egyszerűen egér megáll meg minden megáll se előre se hátra nem lehet menni. Frissitettünk már biost - nem segített. Próbálgattam más drivereket - sikertelen. Kérdésem hogyan tudnék a végére járni hogy mi a probléma? Esetleg járt már valaki így?
Ami a legérdekesebb az egészben hogy játszani tökéletesen lehet, és a youtubeos és különböző videomegosztó oldalakat is tökéletesen lehet használni!! -
superecneB
őstag
Üdv!
MSI K8N SLi/Fi lapom chipsetjét (nf4) szeretném lehűteni valami halkabb megoldással nem utolso sorban jobb megoldással. Mit tudtok ajánlani? Azt hallottam a nagy kék zalman (nem a süni) nem jó megoldás. A másik h 1000-2000ft ban gondolkozom. Lehet ennyiért vmi értelmes megoldást találni? Ami halkabb mint a gyári, és hatékonyabb is? -
superecneB
őstag
Core 2 Duo alá szeretnék olyan alaplapot, amin van integrált VGA és kezeli az 1066mhz-s ramokat. Help!
-
superecneB
őstag
Gyerekek!
Kikapcsoltam bátyám gépét, most bekapcsolom (bekapcsolnám) és felpörögnek a ventik, minden de nem ad képet. Lap vagy VGA? -
superecneB
őstag
Sziasztok! MSI K8N SLi lapomra szeretnék chipset hűtőt. Ezek a gyáriak eléggé romlékonyak, és csapágyuk meg-meg hal nővérem gépén is ami van K8N Neo3 inditasnal borzasztó hangot ad, aztán beáll és lecsendesedik, de szerintem eléggé a végét járja.
-
superecneB
őstag
Sziasztok!
Nekem egy MSI K8N sli lapom van. Auto beállításokon a ramjaim csak 400mhzn mennek 2T ben. A-Data Vitesta ramok elméletileg 500mhzn simán menniük kell. Hogyan tudnám átállítani? Tudom hogy biosban kell, csak kellene valaki aki pontosan el tudja magyarázni nehogy elbasszak valamit
Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest