- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- iPad topik
Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
nincs teljesen igazad. bár a sok hülye emberrel egyetértek, azok sajna vannak, egyre többen, de:
bármilyen hihetetlen, nem kell 5-10 ezer forintot kiadni egy vacak egérre, hogy jó minőséget kapj.
én pont a MM-ben vettem egy optikai egeret, 2000 forintért. semmi nagy márka, bár a Mitsumi azért nem egy kis cég, de tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Sőt ezelőtt egy sima kétgombos genius egerem volt, kemény 750(!!) forintért vettem, teljesen király volt. mióta van netem, azóta van ez a másik, mert a görgő jól jön, de előtte semmilyen hiányát nem éreztem.
fogtam már 6 ezer forintos ''márkás'' egeret is, semmi használatbeli különbség nincs köztük. tudom, most jonnek, majd a ''nézzél meg egy xyz egeret, az még a kávét is behozza'' hozzászólások, de ez engem nem érdekel. aki tud és akar, az megtalálja a legmegfelelőbbet az ilyen választékból is.
én eléggé árérzékeny vásárló vagyok, és tudom, hogy a műszaki cikkek terén fontos a minőség, de azért nem kell bedőlni minden maszlagnak. bár az is valószínű, hogy akkor sok gyártó csődbe menne, mert senki nem venné a cuccaikat. sajna manapság ez van. :U
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest