- Milyen egeret válasszak?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Szerintem sokan vannak így. Ha reálisan belegondolunk, akkor ezen processzornál értelmetlen a húzás. Elvetemültnek kell lenni, hogy valaki ezt megcsinálja, mert értelmetlen. Meg persze valakinek ez hobbi, vagy pénzkereset (youtuber stb). De átlag usernek totálisan felesleges. Én se csinálnám, pedig fiatalabb koromban minden procit hackeltem.
Mondjuk akkor több értelme volt, mert akkor még apró emelés is drasztikusan segített a tényleges sebességen: lásd DX2 66MHz vs DX4 75MHz. utóbbin rendesen futott már a Comanche (meg persze a DX2-esen is, ha 79MHz környékére húztam) , míg előbbin akadozott. Ma már nevetséges 9MHz növelése
200-300MHz emelésnek sincs értelme 4GHz környékén.
-
Shyciii
veterán
Privát vélemény, de ha már vesz valaki egy 14900K/KS-t, akkor esélyesen nem csak be fogja rakni és használni fogja, hanem hozzá fog nyúlni, ki akar mindent sajtolni belőle.
Kapásból két embert is tudok a kicsike környezetemből, akik pont nem így vannak. Ők nekik csak a leggyorsabb kell, semmi más. nem értenek hozzá, hogy matassák a beállításokat, csak gyorsan menjen, hogy a játékok (szimulátorok) alatt ne legyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EA Sports WRC '23
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest