Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Az új verziók új névvel fognak megjelenni, várhatóan októberben:
- Ingyenes verzió -> Avira Free Antivirus
- Premium AV -> Avira Antivirus Premium 2012
- Premium Security Suite -> Avira Internet Security 2012 -
Sziasztok!
Pár napja voltak nálunk vendégek akik állítólag flash játékokat játszottak a neten.Azóta behalt a win 7 tűzfala,nincs netem a gépen.
Tudtok valamit ajánlani erre vagy mindenképp újra kell rakni a gépet?win 64bit avira free kombo volt fent.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Avira Premium Security Suite-hez van 1 éves licencem 2012.11.25-ig érvényes. Mivel én jelenleg Avast! IS 6-ot használok így feleslegessé vált. Cserélném vagy árajánlatot kérnék PM-be.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv lányok, srácok!
Tanácsra volna szükségem. Unokatesóm gépét kellene gatyába rázni. Úgy egy hete rendszer visszaállításra került sor, mivel egy fizetős McAfee volt fennt... rubbish
Hirtelen felindulásból teljes verziós AVG-vel segítettem ki ami teszi a dolgát, de azt mondja bazira belassult indulásnál a gép. És akkor eszembe jutott az Avira.
Jó választás lenne Win 7 x64-hez? -
HZoli87
veterán
Egy kis újdonság: YouTube
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Leírom a problémám:
Ha rádugom a gépemre a telómat háttértárban, vagy a külső vinyómat dugom a gépemre, akkor az "autorun" blokkolja az Avira.
Kérdésem:
Hogy lehet jóváhagyni az Avirában, hogy ne blokkolja automatikusan a külső hordozóimat?
(az óránál az "antivir guard enable" mellől, ha kiveszem a pipát akkor nem sikít, de ez nem megoldás számomra) -
TIT
veterán
Egyik gépre felment jól, a másikra nem,nincs is a security sitesba a mailguard és a webguard!
Mit művelnek ezek? -
-
flash-
veterán
hol vetted meg 2 évre 3900 forintért?
itt 1 évre 5679ft -
TIT
veterán
Nekem is kilőtte a webguardot és a mailguardot de nem izgat mert nem sokat értek.(főleg a mailguard,mert csak outlookkal müxik)
-
Nyilván akkor nem az Avirával volt a gond, hanem a CIS blokkolta az updater-t...
"Ha az ütemezőben olyan időpontot adok meg, amikor nincs bekapcsolva a gép, mi a helyzet?"
Nem tudom, sosem volt rá szükségem, amikor még Avira Free-t használtam, mert nálam frissült rendesen. Annyit tehetsz, hogy több időpontot adsz meg, lehetőleg olyat időszakban, amikor tutira használod a gépet. -
Troy.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1028 üzenetére
Ütemezett frissítéssel is próbálkoztam de nem volt jó!
Eközben rájöttem a dolog nyitjára. A Comodo tűzfalban le volt tíltva ( C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\AntiVir Desktop\TEMP\SELFUPDATE\update.exe ) és emiatt nem tudott frissíteni.
Tűzfal eseménynaplójában benne is van, hogy blokkolva. Miként tehetném engedélyezettre?P.S.: Ha az ütemezőben olyan időpontot adok meg, amikor nincs bekapcsolva a gép, mi a helyzet?
-
-
Troy.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1025 üzenetére
Automatikusan továbbra sem megy. Manuálisan működik. Ötletek? üdv.
-
Troy.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1025 üzenetére
Érdekes, így működik, bár mint említettem én is próbáltam manuálisan!
Köszönöm a segítséget. -
Töltsd le a megfelelő fájlt(ami a VDF lesz valószínűleg) és manuálisan adagold be és gép restart. Általában ezután meg szokott javulni a dolog.
-
zoli62
addikt
Akkor az ingyenes verziónál a webguard mellett a toolbar automatikusan települ? Engem még nem érint, mert a 9-es szeptemberig még érvényes liszensszel rendelkezik.
-
válasz
IfjVerIstvan #1021 üzenetére
Hát inkább megváltam tőle.
-
IfjVerIstvan
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo #1020 üzenetére
Nos, ez ellen lehet tenni némi registry piszkálással.
by Raymond -
HZoli87
veterán
On-demand keresés alatt egyes rendszereken összeomlik a program, nemsokára érkezik hozzá a hotfix, jelenleg a tesztelése folyik.
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok! Nem tud valaki most valami promóciós kulcsot?! Eddig az volt, de most lejárt.
üdv.: Ideg
-
McKane
senior tag
az avirából van már magyar verzió?
ha nincs,kb. mikorra várható?
-
Rómeó
aktív tag
Több éve a free-t használom,nagyom jó írtó,most ez a webguard sehogy se akar működni,pedig elkövettem minden lehetséges megoldást,aztán begurultam,és ki,,,,am mint a macskát x@rni!Újra visszapártoltam az avg-hez,bár amint látom megnőtt egy kicsit,és akad egy-két felesleges funkció is benn,de legalább korrektül beállítható,ráadásul magyar!
Melleslegl rögtön nyakon csípett 2db vírust! -
Pierre75
senior tag
Nem raktam fel én se, de 1 nap után elkezdett sírni utána. Ma megint csendben teszi a dolgát. Csak az a kérdés: meddig? Remélhetőleg javítják, mert elég bosszantó hiba.
Sub-ZeRo: 3x telepítettem webguard nélkül, újraindítás után újra és újra akarta a vackát, aztán megunta. Elcseszett egy frissítés...
-
induktor
csendes tag
Üdv!
A napokban frissült az "Avira Antivir Premium" az SP2-re. Azóta a levelező program (The Btat!) nem tud a szerverre csatlakozni csak akkor, ha kikapcsolom a MailGuard-ot. A frissítés előtt nem volt ezzel probléma.
Köszönettel várom a javaslatokat.
-
-
-
flash-
veterán
sziasztok
nem megy az avira rescue disk.
többször kiirtam már dvdre,cdre,pendrive ra de mindig megakad.miér?
-
brd
nagyúr
válasz
HZoli87 #1001 üzenetére
Igen, ezt olvastam, de ilyen nekem nincs is telepítve. Arra az üzenetre gondoltam, amit az óra mellett megjelenő áttetsző ablakban ír indításkor, hogy a biztonságos internetezéshez javasolt az Avira SearchFree Toolbar telepítése (vagy valami ilyesmi), és tudok választani, hogy most, vagy később akarom-é telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest