-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
windows 7 beépített tűzfala szokott akadni az avast-al? Nem indokolható lassulás tapasztalok a weboldalaknál,több böngészőben is próbálva.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Mercutio_
félisten
Felajánlja, vagy beírod a google-ba, hogy avast free registration és nahát
az első oldal amit kidob az ahol egy e-mailcím megadásával kérhetsz is regisztrációs kulcsot, amit másnap e-mailben elküldenek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
VaMik
tag
A free avast antivírus mennyi ideig lehet használni szabadon? Úgy érte meddig fog szabadon frissülni az adatbázisa?
-
SenorGrande
senior tag
WOW! Az Avast!-os srácok nem szórakoznak! 18:44-kor küldtem nekik egy vakriasztást, mert a windows xp home telepítőben rootkitet vélt felfedezni. Az előbb röccent a vírusírtó, hogy frissítette a def. adatbázist (2 óránként ellenőrzi, hogy van-e frissebb). Megnézettem vele újból a telepítőt, és már nem ad riasztást a \VALUEADD\MSFT\USMT\LOADSTATE.exe-re.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
sss
őstag
Átnéztem ma avasttal a gépet, fertőzött fájlt nem talált, viszont a system volume information könyvtárban pár fájra ezt írja: "Hiba: a tömörített archívum jelszóval védett. (42056)" Ez jelenthet problémát?
-
xD4N1
csendes tag
Hello
Windows xp-m van és ujratelepítettem de a vírustókat vmiért nem telepíti fel.
pl:
avastot telepítem és bezárja a telepítést
a panda cloud hibát jelez
a nod32 szintén hibát ír v le se tudom tölteni
antivirus sem jó
virusbuster sem
A segítséget előre is kössz -
T_Stark
őstag
Kijött a javított verzió: 6.0.1289
[link][ Szerkesztve ]
-
-
kranazoli
senior tag
válasz
HZoli87 #1984 üzenetére
Bug-os! Ne tegyétek fel. Nem jók az online pajzsok.
Utolsó béta-ban minden OK volt. Most meg minden szar.Community fórumon jelezve!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
-
HZoli87
veterán
Új stabil verzió: avast! Antivirus 6.0.1287
- New Script Shield - now scanning deeper and supporting more host processes
- Web Shield now scanning all processes by default
- Stability improvements in aswSP.sys
- Better tracking of file sources
- WebRep now working in new versions of Firefox
- Under-the-hood improvements in the Behavior Shield and Sandbox modules
- Solved a compatibility problem with certain Steam-based games
- Minor improvements in the product UI
- Various other security and stability related fixes -
kranazoli
senior tag
válasz
bivalyolo #1981 üzenetére
"de most már tiszta, h ezek végig beta buildek"
Nem mintha nem lenne benne mind1ik hsz-ben, hogy BETA.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
Újabb beta:
Here's an [incomplete] list of the most important changes:
- New Script Shield - so far, it works in IE 32-bit and in Firefox. Chrome support coming soon!
- WebRep now working in Firefox 6
- Slight improvements in the product UIAnd new in build 6.0.1273:
- Solved the Firefox crash issue
- A few stability improvements in the sandbox module (e.g. PDF reader support)
- Cosmetic changes in the UIAnd new in build 6.0.1279:
- Solved a compatibility problem with QQ
- Solved a compatibility problem with certain Steam-based games
- Script Shield: Implemented a scanning cache which should prevent redundant/repetitive scans
- Script Shield: Implemented scan exclusion settings
- Script Shield: Now works with Firefox 7/8/9 betas
- Web Shield: scanning of all processes can now be disabled in shield's Expert Settings
- Cosmetic changes in the UI[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz
kranazoli #1974 üzenetére
Nahhh, úgy tűnik működik a Script védelem is a friss verzióban. Áwszóme!
-
kranazoli
senior tag
válasz
kranazoli #1973 üzenetére
** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - NOW 6.0.1273 **
Here's an [incomplete] list of the most important changes:
- New Script Shield - so far, it works in IE 32-bit and in Firefox. Chrome support coming soon!
- WebRep now working in Firefox 6
- Slight improvements in the product UIAnd new in build 6.0.1273:
- Solved the Firefox crash issue
- A few stability improvements in the sandbox module (e.g. PDF reader support)
- Cosmetic changes in the UI[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1970 üzenetére
Amennyire egy béta stabil lehet.
WebRep Nálam 7.0 beta 1-el is kompatibilis. Fenn van az Addon Compatibility Reporter is, de az Avast WebRep-nél nem írja, hogy inkompatibilis lenne a Fox7-el. (gondolom átírták a verzió számot nagyobbra)
Én egy vmit vettem észre, hogy Nálam a Script védelem Fox7-es alatt inaktív. IE9-ben jó. Akiknek 6-os Fox van azt írják, hogy ott jó. (legalábbis abban a pár hsz-ben amit elolvastam Avast Community oldalon)
De ezt is csak úgy fedeztem fel, hogy kérték nézzük meg működik-e?
Más problémával nem találkoztam. Frissítés után a popup ablakban már van link, ami úgy működik mint pl. NOD esetében is, hogy rákattintva elvisz Avast weboldalára, ahol kiírja mikori ez az adatbázis és milyen frissítéseket tartalmaz, ...
Szerintem érdemes kipróbálni.
---------------
Sőt, most már újabb verzió van kint.
[http://forum.avast.com/index.php?topic=83583.msg681051#msg681051]
GUI-ból is frissíthető.
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
** INTRODUCING: NEW BETA VERSION OF AVAST - v6.0.1270 **
- Slight improvements in the product UIAsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
M.T.
senior tag
Nekem is vannak hasonló problémáim.
Konkrétan az hogy néha azt veszem észre hogy akad a gépem nézem a feladatkezelőt, speedtest semmi, csak a cfosspeed mutatja az aktív kapcsolatoknál az avast.exe kb 60-70x szerepel a listán és a 4 magos gépem olyan szinten lefogja hogy a görgetés a windosban szaggat és az Opera is belassul.
Ez kb 30 percig megy és utána szent a béke kb egy hétig (avast 6 om van ingyenes). -
McClane
aktív tag
válasz
DeFranco #1963 üzenetére
Nálam már volt ilyen többször is régebbi programoknál. Ha átvizsgálja és nem vírusos, akkor ha feldobja az ablakot folytasd a rendszerindítást és tegyél pipát, hogy többször ne kérdezzen. Vagy akár ide is beküldheted a fájlt ha még biztosabb szeretnél lenni abban, hogy nem vírus [link].
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Két hete használok Avast vírusirtót. Kb. egy hete feltettem egy programot, és azóta indításkor az Avast jelez, hogy egy fsusbexservice.exe folyamatot potenciális veszélyforrásnak észlel (a pontos hibaüzenet most nincs előttem, de csak gyanús neki, nem fertőzött), és választhatok, hogy folytatom, karanténba teszem a folyamatot, vagy megszakítom a folyamatot, és folytatom a rendszerindítást.
Nem tudok rájönni, mi okozhatja a hibát, a programi filejaira, és az fsusbexservice.exe-re rávizsgálva sem talál semmit.
Találkozott már valaki hasonlóval? Mit tudok tenni, hogy megállapítsam, valós-e a veszély?
-
Amur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1961 üzenetére
ki volt kapcsolva az avast telepítés közben és után is(a hibaüzenet keletkezésekor is még!).
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Modemek, hálókarik nem hinném, hogy bekavarnának, inkább az a "gond" (már ha ezt gondnak kell nevezni), hogy az Avast elég széleskörű védelmi modulokkal rendelkezik, és azok közül némelyik (pl webshield) összeakadhat olyan falakkal, amelyek erősebb proactive védelemmel is meg vannak támogatva.
Bárhogy is döntesz, fordítsd meg a telepítési sorrendet, azaz a tűzfalat telepítsd először (ha van), akkor tedd tanulómódba és utólag az Avast-ot...Ha eredeti/érintetlen XP SP3-as a telepítőt használsz, azzal nem kellene hogy gondja legyen...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Amur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1959 üzenetére
Semmi gond,nem tehetsz róla,a kisérteties az hogy ez már a 2.tűzfal amivel befürdök,és azóta volt egy teljes windows reinstall,tehát ami azonos a környezetben az a vas.
A PC tools uninstallhoz szerintem nem kell csökkentett mód mert el sem tudott indulni,nem is fut a háttérben a hibaüzenet után teljesen kilépett.Lehet még teszek 1 próbát a private firewall-al,ha azzal is gond lesz akkor a rendszeremmel van a gond.
A kábeles modem vagy a hálókártya nem kavarhat be?(mert vmi hardveres dologra gondolok).Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Nem tudom, ilyennel még nem találkoztam, pedig eddig vagy kb 60x biztos telepítettem ezt a kombót...
Azért is írtam, mert legelőször amikor ezt a 2 progit együtt telepítettem, akkor igen sokáig tartott, mire a PC Tools felent és elindult, viszont utána nem volt semmi gond.
Amúgy azóta először pakolom fel a PC Tools-t és utána az Avastot.Ha nem ment el a kedved teljesen a dologtól, akkor uninstalláld mindkét progit, de csökkentett módban, először a PC Tools-t, majd az Avast-ot a saját eltávolítójával...
Elnézésed kérem, nem akartalak ilyen helyzet elé állítani, de ilyen jelenséggel tényleg nem találkoztam még...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Amur
addikt
majd az inicializációt be nem fejezve ezt írta ki:
Application (PCToolsFirewallPlus) had unspecified error
?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1955 üzenetére
felraktam avast6 10perces szüneteltetése közben a pc tools firewallt,most a kis ikon a tálcán azt jelzi hogy inicializálja éppen magát.Gondolom még ne engedjem vissza rá az avastot?
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Ha router mögött vagyok amiben van hardveres tűzfal funkció is és Avast 6 fut a PC-ken van értelme még egy firewall progit is berakni, vagy csak kapacitást köt le?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ahol ingyenes kombót kérnek, mindenhova az Avast 6 Free + PC Tools Firewall párost telepítem.
Arra ügyelj, hogy ha utólag telepíted a tűzfalat, akkor az időre az Avast védelmét szüneteltesd, mert a legújabb PC Tools fal akkor képes negyed óráig települni...Ezenfelül, a Private fallal sem tapasztaltam semmi gondot, elég csendes, de jó proaktív képességű fal.
(A PC Tools-t csak azért részesül előnyben, mert ugyebár magyar nyelv is van benne)
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Üdv!
Tapasztalat valakinek Avast+Private firewall kombóról,mennyire jók együtt?
(nekem a comodoval csunyán összeakadt(lehet csak én voltam béna,de a comodo feltelepítése után minden netbeállításom elszállt,nem is tudtam visszaállítani,csak windows újrainstall javította meg.winxp sp3 van most fenn avast6-al, de nincs most tűzfalprogi.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
VIPowER
őstag
Feltettem egy kérdést.
Sokan nem fogták fel!!!
Nem érdekel mennyire jobb, meg szebb, meg biztonságosabb a 6-os, csak az érdekel hogyan tudom letiltani az ablakot.
Nem kell 6-os, kipróbáltam, tetű lassú a rendszer tőle, nem érdekel miért lassú, csak az érdekel hogyan tudom letiltani az ablakot a 4.8-asnál.
Nem megbántásképpen írom mindezeket, de én egy egyszerű kérdést tettem fel, és arra várok választ. -
válasz
VIPowER #1946 üzenetére
Ennyi erővel én a helyedben védelmet sem használnék... Bár, ha XP-d van, akkor erősen ajánlott a 6-os AVAST+ egy jó tűzfal, pl. Comodo. Na az ütős védelmet ad, alig fogja a vasat és nem ugrál fel sok ostoba ablak, ha nem akarod.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
VIPowER
őstag
Az avast 4.8-asom mostanában naponta többször bedob egy ilyen ablakot :[link]. Mondanom sem kell, nem akarok frissíteni, az sem érdekel ha ehhez már nem tölthető frissítés, viszont nem tudom hol lehetne lekapcsolni, hogy ezt az ablakot naponta 4-5-ször kidobja. Esetleg tudja valaki?
-
HZoli87
veterán
-
-
HZoli87
veterán
Ezzel töröljétek a programot: avast! Uninstall Utility
1., Download aswclear.exe on your desktop
2., Start Windows in Safe Mode
3., Open (execute) the uninstall utility
4., If you installed avast! in a different folder than the default, browse for it. (Note: Be careful! The content of any folder you choose will be deleted!)
5., Click REMOVE
6., Restart your computer -
S-eye
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1937 üzenetére
Az avast eddig is rajta volt,5-ös verzió működött,azt hiszem,de talán ott is volt olyan eset,hogy nem lehetett aktiíválni a védelmi módokat,egyszerűen nem reagált rá.Az ő gépén nincsen net,igy frissülni nem fog..Esetleg egy RevoUnistallal,ha eltávolítanám,majd újból feltenném,vagy csk a saját telepítőjével lehet eltávolítani?
-
-
S-eye
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1935 üzenetére
Negatív.Avaston kívül semmilyen nem volt rajta,a tűzfal az alap Windows tűzfal,és hab a tortán,hogy az SP3 sem akart arra a gépre felmenni!
-
Nem, az SP2 miatt biztosan nem jelentkezhetne ilyen probléma, a minimális rendszerkövetelményeknél XP SP2 vagy újabb van megadva. Ettől függetlenül, elsősorban biztonsági okokból egy SP3 telepítése nem lenne rossz ötlet (XP SP3 - Magyar).
Inkább az okozhatja a hibát, hogy előtte is volt már telepítve más víruskergető, avagy egyes különálló tűzfalakkal összeakad.
-
S-eye
senior tag
Használ valaki avast!6-ot XP SP2-vel?Unokatesómnak tegnap telefonon próbáltam magyarázni a telepítést,de ha fel is települ az avast!, a védelem abszulút ki van kapcsolva,és vissza se lehet állítani,nem működik a javítás opció,a vírusadatbázisra is azt írja,hogy ismeretlen.Lehet ez az SP2 miatt?
-
Duplicon
csendes tag
De itt egy másik AVAST IS 9 hónapos. Ez még műxik.
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
ha érdekel valakit,talán még működik, itt van egy Avast Internet Security 9 hónapos promó :
-
Ide is belinkelem, hátha az ide betérő fórumtársak, nem látogatják a másik topikot: [link]
-
HZoli87
veterán
- improved compatibility with Windows Vista SP0/SP1 (activation issues)
- attempt to solve the "Windows Media Player using a red skin" problem
- Firewall: solved the compatibility problem with uTorrent
- improved load time of WebRep IE plugin
- fixed a bug in Google Chrome WebRep plugin causing excessive CPU usage
- improvements in the silent installer
- improved the CommunityIQ sample submission process
- various stability and compatibility improvements in the sandbox module
- added new CreditAlert feature (US customers only)
- added Thai and Serbian language packs -
sss
őstag
Hello,
Az miért lehet, hogy az avast hatalmas forgalmat generál? (Legalábbis mikor a tűzfallal nézem a kimenő- illetve bejövő forgalmat.) Meg az opera is gyakran szól, h lassú a netem, speedtest szerint viszont 4-5 mbit elég stabilan. -
erikke17
őstag
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1912 üzenetére
Miért kellene csinálni?! Tedd fel a legújabb bétát és no problem. [link]
-
erikke17
őstag
Nem tudja valaki csinálják már a 5-ös FireFox-hoz a WebRep plugint?
Előre is köszi||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
sz.j
nagyúr
A másik topikban megkaptam a választ.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz
Duplicon #1908 üzenetére
Mivel a fiamék sajna nem nagyon értenek a géphez (csak használják), én meg nem tudok átmenni hozzájuk, ill. nem ismerem az avast-ot, ezért kellene egy "szájbarágós" leírás, hogy hol és hogyan lehet a sandbox-ot kikapcsolni az avast-nál.
Ez alapján talán Ők is megtudnák ezt csinálni.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Sziasztok!
Előre szólok, hogy a gépet nem láttam csak elmondás alapján írom le a hibát.
A fiamék gépén Avast v6.0 + Comodo tűzfal van és időnként "ledermed" a gépük...
Pontosabban ha például a Start gombra (vagy valamelyik progi ikonjára) klikkelnek a gomb "beragad" és semmi sem történik. Ilyenkor nem lehet a géppel semmit sem csinálni, pl. nem lehet más programot megnyitni vagy akár kikapcsolni sem a gépet .....
Volt, hogy kb 5-10 percig, de olykor kb. 20 percig is ilyen a gép, majd megszűnik ez a jelenség.
De volt olyan is, hogy nem bírták kivárni, hogy működőképes legyen a gép és újraindították, ezt követően megszűnt a hiba.Ha nem az avast van a comodo mellett hanem bármi más AV, (pl. MSE), akkor soha nem volt ilyen hibájuk a gépüknek.
Szerintetek mi okozhatja ezt a hibát? Esetleg nem az, hogy mindkét progiban van sandbox és összeakadnak?
Egyáltalán az Avast-nál hol és hogy lehet kikapcsolni a sandbox-ot (Automatikus zárt környezet vagy micsoda a neve), mert Ők ilyen lehetőséget nem találnak?Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
atidnaB
csendes tag
-
atidnaB
csendes tag
Helló!
Avast 6.0.1125 verzió mellett már másodjára lesz használhatatlan a rendszer kb. 2-3 percre..De nem tudom,hogy miért..Rendszerhibát nem ír..Eseménynapló üres e téren..XP SP3 naprakész állapotban..De a gép már nem mai..Esetleg valami ötlet,hogy mi lehet a hiba forrása?..
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest