Hirdetés
-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
van mostanság valami promó kód az avasthoz? akár a professional akár az internet securityhez..
-
McKane
senior tag
nemtudom,lehet hogy egyedi eset,de nekem miután a programon belül lefrissült,nincs gond a géppel. ( avast free )
a fájlok,mappák megnyitása egy leheletnyivel talán gyorsabb, IE,Firefox, Chrome semmi gond.
Kivétel , ha otthoni csoportban mozgok,ott egy kicsit gondolkozik, az előző verzióval ez nem volt.ennyi legyen a legnagyobb gond.
-
McKane
senior tag
" Greetings from AVAST HQ in Prague. Tomorrow is a big day! We release new avast! version 7. We will keep you posted on our wall, so please don't forget to follow us!
"
-
McKane
senior tag
64 bites Windows 7-re csak ezt a telepítőt kell letölteni,vagy van külön natív 64 bites Avast IS ? avast letöltési oldal
-
McKane
senior tag
ha érdekel valakit,talán még működik, itt van egy Avast Internet Security 9 hónapos promó :
-
McKane
senior tag
vannak valami képernyő-mentéseitek erről az új avastról ?
csak ezért nem akarom felrakni..szerk1.: ja, és magyar nyelvű már?
-
McKane
senior tag
az avast5 free-t rá lehet venni hogy ne csak az outlookot ellenőrizze,hanem a Live Mail -t is?
-
McKane
senior tag
sziasztok!
lenne egy olyan irányú kérdésem,hogy, régebben, (fél éve,egyéve) sok hozzám érkező gépre tettem avast free-t. a 4.8-ast. mivel akkorban még nem volt 5-ös.
szóval, akkor a programfrissítést automatára raktam mindenkinél. ezekszerint a 4.8-as frissülni fog ötösre,vagy csak feldob egy ablakot,hogy van uj verzió..
nemtud valaki valamit erről? -
McKane
senior tag
az nem baj!
tegnap a buszon neteztem..van mobilnetem..
szóval, ültem a buszon, egyszercsak megszólal a "kellemes" női hang hogy frissült az adatbázis.persze angolul
a mellettem ülő fiatal srác tágra nyitott szemekkel néz rámszerk1: persze akkor még az angol változat volt..
-
McKane
senior tag
válasz
#27441408 #948 üzenetére
"File system shield
Main shield
Web shield
P2P shield
IM shield
Network shield
Behavior shield"Kb ennyit tesznek:
- állandóan keres a háttérben (fájlrendszer védelem)
-main shield : ezt nem tudom hogyan fordítják le,de kb: saját védelem..
- netes védőpajzs (gondolom figyeli az oldalokan található kártékony kódokat)
-torrent,fájlcserélő figyelés
-chat-figyelő (MSN,yahoo,stb)
-Hálózat figyelő (ez nemtudom micsoda)
-behatolás-megelőző.ugyanolyan sorrendben írtam le,mint ahogy az idézetben szerepelt.
ja, és ezek nyers fordítások,a honosított programban lehet hogy máshogy lesznek elnevezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zyxel NAS326
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- Jogtiszta Windows 10 Home termékkulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest