Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Még idén elkészülhet az SMIC 5 nm-es node-ja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
jerry311 #2004 üzenetére
hát pontosat sose fogok tudni csak találgatok a meglévő információkból.
Csak azt nem értem egy céges flottás autóba minek öntene bárki bármit én biztos nem fogok jön a tréler hátán a kölcsön autóval és ennyi.
Szerelő csak van annyira intelligens, hogy nem önt bele tömítő adalékot vizet.De az is lehet jöttek haza az Adriáról éjszaka fogyott a hűtőfolyadék és ment bele a csapvíz.
Lényeg most tiszta a rendszer
mert nem tudtam hogy lehetetlen és megcsináltam.
Az autószerelőmet se hibáztatom messze többet töltöttek el vele mint amit kiszámlázott. Ezt a 10x öblítést meg ember nincs aki kifizesse 3napom és 2 délutánom ment el vele. Leenged feltölt felmelegít megvár amíg lehűl ami most nem sok idő egy hideg garázsban egy álló venti segítségével 30-40perc, majd megint feltölt és ismétlés.
Három napig foglalná az emelőt aknát gyakorlatilag a semmiért a műhelyben, mert a tényleges munka ebből 1 kör max 10-15perc már vakon visszadugtam a hűtő alsó csövét és pattintottam vissza a rögzítőt.Ja igen ment vele csak a 2éves 30eKm-es vízpumpát meg is ette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest