Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Kb ezek lettek volna az én érveim is. Ez a Yi Cam elég jó így látószög tekintetében, amennyire így fejben összeraktam, ha van elöl és hátul is, akkor azért jó eséllyel látszik ha valaki kárt okoz a parkoló autóban, ha nem is feltétlen mikor nekimegy, hanem távozáskor. Persze lehet hülyeség az egész, ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, azt is szívesen veszem. Egyáltalán, ha valaki neked kárt okoz, és a kamera felvételén kívül másod nincs róla, azt lehet használni bármire? Vagy simán nem érdekli a hivatalos szerveket az ilyen?
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy Yi Dash Camet a napokban, tetszik nagyon csak egy dologra nem jottem ra: olyat tud, hogy valamilyen modon fixre bekotve, ha a kocsi all a parkoloban, es a kamera mozgast erez, akkor automatikusan elinduljon es rogzitsen?
-
utgyuru
aktív tag
Mi a gond vele? Láttam egyet hasonló árban, ahhoz képest ennek nagyon jó a képe (YT videók alapján). Tudtok ajánlani valamit ilyesmi árban? Vagy ha már ilyen kamerát akarok, inkább menjek feljebb?
[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
A leírásban felsorolt kamerák közül kinéztem az OVERMAX CamRoad 6.1-et. Egy kérdésem merült fel ezzel kapcsolatban, a G-szenzor: olyat tud, hogy ha parkol az autó, és akkor mennek neki, akkor elindít egy felvételt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest