-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz
Moleman #2189 üzenetére
Nemrég volt alkalmam a kezembe fogni egy G1W-t Concorde néven. Nem lehet megkülönböztetni a fake verziótól, mellétettük az enyémet, és alaposan kitanulmányoztuk. Nekem sem tetszett a színe, illetve nagyon feltűnő volt, ezért a krómozott részt lefestettem matt feketére, az előlapon lévő, kékes színű lemezbetétet pedig matt fekete fóliával matricáztam át. Így nem annyira látszik az üveg mögött. Ha valaki nem akarja szétszedni, annak tudom javasolni, hogy egy fekete üdítőskupakra fúrjon akkora lyukat, hogy az éppen rászoruljon a kamera elejére, esetleg öntapadós fóliával borítsa be azt is. nincs lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest