Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Elég csúnyán néz már ki a lattego gépünk központi egysége. Hiába mosom, be van ragadva mar ez a szilikon, kávé, stb, nem kell szerintem mondanom..
Tudnátok esetleg ajánlani valami tablettát, ami zsíroldó és leszedi ezt a ragadványt?
Gondoltam azt is, hogy beteszem a mosogatógépbe, de nem merem... -
Grande Ale
őstag
Köszönöm a válaszokat, elvetem az ötletet!
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Szerintetek mennyire elvetemült dolog lenne mm mosogatógébe tenni a központi egységet?
Nem tudom már rendesen kitisztítani, ragad ettől a szilikon zsirtol... -
Grande Ale
őstag
Honnan érdemes rendelni főzőegysêghez kenőanyagot? Elég drága ahol néztem...
-
Grande Ale
őstag
A philips lattegonal hány ml a hosszukavé? Nespressomál 110, itt mintha több lenne.
-
Grande Ale
őstag
Szerintetek miért csinálja ezt? Ki van a központi egység tisztítva, normálisan a helyén. Néha egy kávét lefőz, de most már egyet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest