- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawoka
csendes tag
navárjálcsak, csupán egy fejegységről volt szó, nem hifiről... Az meg megint más kérdés h a Yarisban nincs előkészités. Én arra mondtam h lehúzás, hogy ha kihuzza a tag a régi rádiót és betolja az ujat, hátul azt a pár kábelt bedugni - ha van ISO - nem nagy etvas.
Természetesen ha már erősitőről, hangszórókról meg kábelezésről van szó az nyilván más tészta, félreértés ne essék
peace -
dawoka
csendes tag
válasz Dare2Live #3948 üzenetére
nincs rajta RCA kimenet. Nem biztos hogy szükséges, de ha elkap az autohifi-láz és nincs rca-d akkor nem tudsz bőviteni. Mindenesetre ennél olcsóbban bluetoothos fejegységet nemhiszem hogy találsz. Egy fejegység beszerelése, meg nem egy nagy meló, ha négyezernél többet kérnek és nem adnak garanciát akkor tuti lehúzás.(2k is sok érte)
-
dawoka
csendes tag
Hu ha én lecsorgok oda az én ezeréves kétszinű szakadt megane-ommal háromszor körberöhögnek Igy is zacskót huzok a fejemre ha ki kell guruljak vele a kertből, mindenki azt hiszi a bontóból loptam
-
dawoka
csendes tag
Hát sajna nem tudom mihez hasonlitani, más kocsijában még nem hallgattam sok zenét Egy haver full JBL-es suzukiját leszámitva, de mivel füle mint a bot, csak tuctuccot tol rajta...
A clarion nekem bejött. Opeth, Jackson, Christina/Wagner, Bach szól belőle a legtöbbször, mélyládájukat nem ismerem, alapvetően nem is vágyom rá, szerintem egy láda túl massziv basszust tol. Én ennyi pénzért maximálisan meg vagyok vele elégedve, ha lesz rá zseton, majd lassacskán fejlesztem, az első 13as szettet kéne valami dögösebbre cserélni abban akad némi kivetnivaló A gépet ujrakábeleztem, a szigetelés szerencsére jó szóval csak cserélgetni kell a komponenseketKipuffogó javitás jó ötlet, szeptemberben nekem is volt katalizátor-flexicső csere, fél literrel kevesebbet eszik
-
dawoka
csendes tag
No nekem ugy alakult az autohifim, hogy kezdtem egy széphangú, kedvező árú clarion fejegységgel. Meghallgattam sony-t is ugyanannyiért, elég komoly különbség volt. Szal tavalyi szériás 20kért. Ehhez vettem egy Mcaudio koax rendszert előre. Azt elég hamar lecseréltem egy 13as clarionra, majd rá egy hónapra hátra becsücsült egy pár közepes ovál.
Ez egész jól szólt csak sehogyse tudtam ideálisan beállitani, mert az ovál jóval több RMS-t bir mint az első szett. Akkor jött a megváltás, mikor beraktam hátra egy kétcsatornás erőlködőt Ezáltal a szettről lejjebb vettem a mélyeket, azt hátraküldtem és igy mélyláda nélkül olyat tol hogy ihaj
Szóval én azt ajánlanám, ha beruházol, jót vegyél, nem muszály egyszerre az egész kocsit felszerelni, havonta kéthavonta fejleszted, májusra lesz egy baró hifid és lets go to the beach -
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest