- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz csucsotke #45756 üzenetére
Igen nálam erősítőt is kéne...
ThodEE
Pedig több helyen is láttam már a PC tápos megoldástDaywalker
Azért durva, hogy majd +100W-ot ki tud sajtolni magábólVersenyeken/kiállításos képeken lehet látni, hogy mászik be két kábel a motortérbe, ami áramot ad... Na azt mivel táplálják meg?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz csucsotke #45719 üzenetére
En eloszor csak az egyik ajtot csinaltam meg es ugy meghallgattam, hogy mekkora a kulonbseg, majd utana a masikat is, de csak azert mert mar meg volt a szigetelo. Accordnal nem valoszinu, hogy legkozelebb is szigetelnem, mert nem volt tul nagy kulonbseg, amiota van lada mar a lada miatt az is eltunt. Szerintem tipusonkent eltero, hogy mennyire kell bele. Mindenkeppen jobb, de nem minden autonal ugyanannyit szamit. Egy C4-be nemreg raktam es ott sokkal nagyobb a kulonbseg. Az ajto csukodasan is hallatszott a C4-nel, hogy nagyon kong.
-
opeter70
senior tag
válasz csucsotke #45715 üzenetére
Rossz helyen keresgélted.
Építőipari bitumenlap nem jó az ajtókba.
Vannak néhányan (köztük sajnos régebben én is), akik ezt használták/használják. De ez sem ajánlott autóba!PiciPeti ajánlásán kívül, esetleg még az Amortson szigetelőlap ami még használható és nem túl drága.
Én ezt használtam ajtószigetelésre. Könnyű vele dolgozni és nem kell hozzá hőlégfúvó (elég egy hajszárító).
A Hanno Protecto-t egyébként én is jobbnak tartom, mert vastagabb, nagyobb az anyagsűrűsége, de nehezebb vele dolgozni.De az igazán jók az STP Gold, STP Silver, Dynamat, Gladen Alubutyl, stb...
-
nagyúr
válasz csucsotke #45629 üzenetére
Ha teheted hajtsd erositorol, akkor nem megy tonkre Ha nem lesz erosito akkor pedig banj ovatosan a hangerovel, ha tulsagosan feltekered akkor fogod kinyirni a hangszorokat.
A ketto kozul inkabb a mac, bar egyiket sem ajanlom. Inkabb egy Audio system mx 165, annal alabb ne add
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység