- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz monroe8609 #63498 üzenetére
Nekünk is ez a véleményünk.
-
Chris82
senior tag
válasz monroe8609 #63354 üzenetére
Barátom aki rendszeresen járt versenyre - mostmár egy angol márka hazai képviselője -, ő rakta össze a rendszert. Nem egy napos munka volt minden, az autó közben szét lett szedve (volt egy kis karosszéria munka) így a kábelezés is egyszerűbb volt.
Volt egy nagy ládám hátul (M.N.C. Bug Bull), helyette lett ez a kompakt méretű láda, hogy a babakocsi összecsukva elférjen. Így sok helyet nem foglal és jobb a hangzás is.
Menet közben az összes komponens cserélve lett, plusz az ajtó szigetelve van.B-enji és spiky03 : köszönöm
-
Chris82
senior tag
válasz monroe8609 #63351 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz monroe8609 #63351 üzenetére
Egy kisméretű zárt láda 5-8 %-ot vesz el a csomagtérből, nehogy már az gondot okozzon.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
troll81
addikt
válasz monroe8609 #63349 üzenetére
hello. hol csinaltattad?vigyazz nagyon bele lehet bonyolodni
-
zdna
csendes tag
válasz monroe8609 #63326 üzenetére
Igen én tudom ajánlani. Nincs nagy autóhifi tapasztalatom, de szerintem elég jó hangja van. Akinek több tapasztalata van az is dicsérte, de mondták azt is hogy az autónak is jók az adottságai.
Egy kicsit nagyobb teljesítménnyel szerintem még lehetne belőle kicsikarni több dinamikát.
Ezért is keresek olyan 1 vagy 2 csatornás erősítőt ami a 4 ohm os mélnyomóra tudna leadni 4-500W RMS teljesítményt. Milyet érdemes vadászni használtan? -
BBéci
legenda
válasz monroe8609 #63200 üzenetére
Igen, azt mondom.
A komfortérzeten is javít, kevesebb menetzaj fog bejutni az utastérbe és az ajtók becsapódásának hangja kettővel magasabb kategóriához fog hasonlítani.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz monroe8609 #63196 üzenetére
Meglepődtem azon, hogy a gyári alap rendszer hangján milyen sokat javít a teljes rezgéscsillapítás. Teljes alatt mindhárom felület (a külső lemez és a belső lemez belső fele és a kárpit ajtó felőli teljes felülete) értendő, plusz a belső lemez és a kárpit közti tömítés.
[ Szerkesztve ]
-
pengusz77
senior tag
válasz monroe8609 #63196 üzenetére
Nekem 10 volt a két ajtó anyagköltsége. Suzuki Ignis, Hanno Protecto pf 830 2négyzetméter. Magamnak csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz monroe8609 #63194 üzenetére
Igen, de akkor csak a ládát hajtanád erősítőről. Akkor már célszerű egy 4 csatornásat beépíteni és az első szettet is erősítővel mozgatni.
-
pengusz77
senior tag
válasz monroe8609 #63191 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy régebbi ☺ Már én is néztem, mi lehet a különbség, de nem találtam ( én BF-en vettem 20-ra leszállítása)
-
pengusz77
senior tag
válasz monroe8609 #63189 üzenetére
Nekem az elődje van a 330bt, kellemes hangja van.
-
pengusz77
senior tag
válasz monroe8609 #63184 üzenetére
Én így jártam, gondoltam megspórolom neked a tanulópénzt 😃 Szerintem válassz 2 pár rca-s az. Ja és ha hangszórónál ebben az árkategóriában gondolkodsz, akkor inkább egy Rainbow ☺
[ Szerkesztve ]
-
pengusz77
senior tag
válasz monroe8609 #63182 üzenetére
Persze, ha lecseréled a fejegységed egy min. 2 pár rca-s fejegységre 😁
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest