- Androidos fejegységek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciPeti
őstag
válasz
shelby14 #69338 üzenetére
Jellemzően az jön be, ha a műszeregység legmagasabb pontjánál 5-10 centivel magasabb síkba rakod. Legyen a lehető legmesszebb tőled, lehetőleg a mélyközepekkel egy vonalban (függőlegesen).
Az irányuk már nagyon sok mindentől függ, azt próbálgatni kell. Kiindulásnak nézzen adott oldali magas adott oldali füledre, és ha sok, akkor kezd el összefelé (egymás irányába) forgatni.
-
válasz
shelby14 #55939 üzenetére
Szia!
Audison jó erő, de attól függ melyik szetthez vennéd. A 6020-hoz kevés. A Jr-ről is jókat hallottam, de az is kevés a 6020-hoz.
Szettből jó belépő a kicx, de iszonyat macerás szett! Baromi nagy a mágnese, ezért könnyen befullad ha nincs elég hely neki, illetve a beépítési mélység sem kicsi (76mm). Valószínűleg a nagy mágnes miatt (2kg egy hangszóró!) valami irdatlan sok wattot meg tud zabálni, combos erőt kell ráakasztani. Én szeretem, mert dögös az alja, viszont sokaknak nem tetszik ahogy megszólaltatja a gitárt, így rockhoz talán mégsem a legjobb választás. Ebben a kategóriában még a rainbow dl-c6.2-t ajánlanám, nagyon jó szett
Feljebb lépve rainbow germanium, vagy carpower predator, a hertzet kilőném, sokak szerint visítós a magasa.
Ha Szigethalom útba esik, a 6020-at szívesen megmutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest