-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boyrob
csendes tag
Köszönöm a választ. Azóta volt annyi időm hogy a bal oldali ajtót is leszigeteltem és belekerült a Gladen Alpha mélyközép is, a magasakat még nem cseréltem ki, valószínűleg ki kell vágnom majd a gyári helyen a tartót és csak úgy fog beleférni. Így sokkal élvezhetőbben szebben-részletesebben szól, valószínűleg a felemás ajtó és hangszóró sem tett jót a hangzásnak de egyrészt meg szerettem volna hallgatni a különbséget, másrészt nem is értem rá minkét ajtót megcsinálni egyszerre. A polaritás nem lett átcserélve. Erősítőhöz is megérkezett a kábelszett, az lesz majd a következő lépés hogy bekerül és bekábelezem és a mélyláda is bele kerül majd. Úgy tűnik alakul a dolog a végére meglesz a mosoly ha így folytatódik...
A kilépőfény logo már csak a ráadás ha már úgyis le volt szedve a kárpit, egy ideje már rakosgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest