- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steven #65475 üzenetére
Szia!
Nekem is Megane-om van, 2004-es kombinéfogó
A héten tettem bele egy új fejet, Pioneer x580bt
Eddig egy öreg és igen ramaty Panasonic fej volt benne, az autóval adták éééééééés igen csak ráfért már a nyugdíjazás
No, ég és föld!!! Baromi jó cucc. Az előző tulaj kicserélte a gyári, első hangszórókat és Impact párost tett bele. Ez nem tudom minőségben hol helyezkedik el, de igen tetszetős az eredmény. Fel is spanoltam magam, hogy ne álljak meg itt, tervezgetem hogyan is tudnék költséghatékonyan beszerelni egy 16cm-es párost előre. Persze tavasszal szigetelem az ajtókat is, stb.. de igyekszem nem nagyon belefolyni, van már drága hobbimDe a lényeg, hogy ezt a Pio fejet mint Megane-os, ajánlom
-
dmad
aktív tag
válasz
Steven #65475 üzenetére
Ha vennék (saját vélemény) nem vennék mecha nélkülit..valahogy nem szólnak olyan szépen mint a régebbi alap fejegységek..
Nekem olyan, mintha valami kínai fejegységet "márkásítottak" volna..., de ez igaz az összes neves gyártó alap termékeire..
Kicsit többet szánj rá, vagy használt magasabb kategóriás cuccal nem gondolom, hogy csalódást fogsz okozni magadnak..
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged