- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop #1 üzenetére
Nah, most látom VAnBust írtam CAN Bus helyett
-
CharlieDrop
veterán
Azért UP :)
-
gvass
tag
válasz
CharlieDrop #2 üzenetére
Az indexen a lancia fórumban van két srác akik ezzel foglalkoznak elég komoly szinten. Azt hiszem Groman vagy GTpeti a nicknevűk(nem biztos!).
Ők biztos segítenek. -
CharlieDrop
veterán
Ne már, hogy ennyire hulla legyen a téma....
UP! UP! -
CharlieDrop
veterán
Üdv, kedves Fórumtársak!
Olyanba kérném segítségeteket, hogy egy jóbarátom és én tanulnánk egy kis autoelektronika programozást (VanBus, I2C sines rendszerek). Szeretnék ehhez segítséget kérni :)) Ha akad köztetek olyan aki segítené két srác lelkes szárnbontogatását ebben a témában ne habozzon megkeresni engem :))
Gyakorlott programozók vagyunk mind a ketten, és először hobbiból csinálnánk ezeket, pusztán az autók imádata miatt :))
Köszike
Charlie
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest