- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Az alábbi linken netes ablakban futó training cuccok vannak. Nem mondom hogy sok, de a beépített tutorialokon kívül ez is jól jöhet.
http://www.trainingtutorial.com/ -
KnightMan
csendes tag
Hi akasp
Igazából nem kell plusz tutorial hozzá, hisz a programban van nagyon jó help menü. Én pl avval kezdtem el az egészet tanulni és jelenleg szerintem egész jól állok. Ha az kevés ami benne van akkor próbálj meg 1-el korábbi verziót is beszerezni mert ahogy néztem minden verzióban más és más dolgokat mutat be a help menü. Érdemes továbbá egy egy tutorial után megnézni a telepített kész rajzokat hogy hogy készülnek. Szerencsére ebben a progiban minden lépést rögzít a gép és vissza lehet lépkedni. Szal abból is sokat ki lehet hozni.
Ha mégis valami gondod van szólj, max ketten töprengünk rajta -
akasp
senior tag
nincs valakinek egy jó kis tutorail-je hozzá?? természetesen full-kezdőknek!
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Üdvözlöm az inventoros kolegákat. Jelenleg a 10s változatot nyúzom,de most térek át a 11s-re. Remélem probléma nélkül, de ha mégis döcögnék akkor majd kérdezek, de én is szivesen segítek bárkinek. Na további jó rajzolást, tervezést
bye -
yossarian
aktív tag
én most kezdtem ismerkedni ezzel a programmal, és szeretném kérni azok segítségét, akik már komoly szinten tudják használni a programot.
- egy már megrajzolt darabhoz hogyan tudok hozzáilleszteni egy újabbat (mint autocad-ben a boole műveleteknél a union)
- új fájl létrehozásánál miben különbözik az .iam és az .ipt kiterejsztés?
- a sketch koordináta rendszert hogyan tudom mozgatni? (ha pl megrajzoltam egy tengelyt és a közepére akarok egy vastag gyűrűt illeszteni?)
előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest