Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Az alábbi linken netes ablakban futó training cuccok vannak. Nem mondom hogy sok, de a beépített tutorialokon kívül ez is jól jöhet.
http://www.trainingtutorial.com/ -
KnightMan
csendes tag
Hi akasp
Igazából nem kell plusz tutorial hozzá, hisz a programban van nagyon jó help menü. Én pl avval kezdtem el az egészet tanulni és jelenleg szerintem egész jól állok. Ha az kevés ami benne van akkor próbálj meg 1-el korábbi verziót is beszerezni mert ahogy néztem minden verzióban más és más dolgokat mutat be a help menü. Érdemes továbbá egy egy tutorial után megnézni a telepített kész rajzokat hogy hogy készülnek. Szerencsére ebben a progiban minden lépést rögzít a gép és vissza lehet lépkedni. Szal abból is sokat ki lehet hozni.
Ha mégis valami gondod van szólj, max ketten töprengünk rajta -
akasp
senior tag
nincs valakinek egy jó kis tutorail-je hozzá?? természetesen full-kezdőknek!
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Üdvözlöm az inventoros kolegákat. Jelenleg a 10s változatot nyúzom,de most térek át a 11s-re. Remélem probléma nélkül, de ha mégis döcögnék akkor majd kérdezek, de én is szivesen segítek bárkinek. Na további jó rajzolást, tervezést
bye -
yossarian
aktív tag
én most kezdtem ismerkedni ezzel a programmal, és szeretném kérni azok segítségét, akik már komoly szinten tudják használni a programot.
- egy már megrajzolt darabhoz hogyan tudok hozzáilleszteni egy újabbat (mint autocad-ben a boole műveleteknél a union)
- új fájl létrehozásánál miben különbözik az .iam és az .ipt kiterejsztés?
- a sketch koordináta rendszert hogyan tudom mozgatni? (ha pl megrajzoltam egy tengelyt és a közepére akarok egy vastag gyűrűt illeszteni?)
előre is köszi.
Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest