- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Az alábbi linken netes ablakban futó training cuccok vannak. Nem mondom hogy sok, de a beépített tutorialokon kívül ez is jól jöhet.
http://www.trainingtutorial.com/ -
KnightMan
csendes tag
Hi akasp
Igazából nem kell plusz tutorial hozzá, hisz a programban van nagyon jó help menü. Én pl avval kezdtem el az egészet tanulni és jelenleg szerintem egész jól állok. Ha az kevés ami benne van akkor próbálj meg 1-el korábbi verziót is beszerezni mert ahogy néztem minden verzióban más és más dolgokat mutat be a help menü. Érdemes továbbá egy egy tutorial után megnézni a telepített kész rajzokat hogy hogy készülnek. Szerencsére ebben a progiban minden lépést rögzít a gép és vissza lehet lépkedni. Szal abból is sokat ki lehet hozni.
Ha mégis valami gondod van szólj, max ketten töprengünk rajta -
KnightMan
csendes tag
Hi
Üdvözlöm az inventoros kolegákat. Jelenleg a 10s változatot nyúzom,de most térek át a 11s-re. Remélem probléma nélkül, de ha mégis döcögnék akkor majd kérdezek, de én is szivesen segítek bárkinek. Na további jó rajzolást, tervezést
bye
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest