Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Az alábbi linken netes ablakban futó training cuccok vannak. Nem mondom hogy sok, de a beépített tutorialokon kívül ez is jól jöhet.
http://www.trainingtutorial.com/ -
KnightMan
csendes tag
Hi akasp
Igazából nem kell plusz tutorial hozzá, hisz a programban van nagyon jó help menü. Én pl avval kezdtem el az egészet tanulni és jelenleg szerintem egész jól állok. Ha az kevés ami benne van akkor próbálj meg 1-el korábbi verziót is beszerezni mert ahogy néztem minden verzióban más és más dolgokat mutat be a help menü. Érdemes továbbá egy egy tutorial után megnézni a telepített kész rajzokat hogy hogy készülnek. Szerencsére ebben a progiban minden lépést rögzít a gép és vissza lehet lépkedni. Szal abból is sokat ki lehet hozni.
Ha mégis valami gondod van szólj, max ketten töprengünk rajta
-
KnightMan
csendes tag
Hi
Üdvözlöm az inventoros kolegákat. Jelenleg a 10s változatot nyúzom,de most térek át a 11s-re. Remélem probléma nélkül, de ha mégis döcögnék akkor majd kérdezek, de én is szivesen segítek bárkinek. Na további jó rajzolást, tervezést
bye
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő