Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen én is ezért választottam inkább az LT-t átmeneti megoldásnak.
A ZWCad - de az összes többi is , mivel mondom egy fejlesztő szövetségbe tömörült 8-10 cég fejleszti minimális tartalmi különbséggel, csak más a disztribució - majdnem olyan mint az Autocad, majdnem mindent tud, majdnem ugyanolyan, majdnem....

de van egy nagyon kicsi valami ami miatt a b... amerikaiak programja a jobb.Nekem a tiff, jpg kezelés volt az, ami miatt nem választottam. Addig amíg vektorosan rajzolsz és nem kell hibrid rajzokkat csinálni szuper , gyors és jó de abban a pillanatban amint hibrid rajod van nem jó, nem úgy jelenti meg, nem olyan minőség , stb. stb. Mi pedig 75%-ban hibrid rajokkal dolgozunk

Egyetlen elvitathatatlan előnye van az ára ... bár ha havi bérleti konstrukciót nézem még ez is kérdéses az amortizációs leírás miatt vagyis numerikusan értéken jobb de gazdaságilag nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OLED TV topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest