Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kornel #28485 üzenetére
Egyetértek. Rajtam, pontosabban a cégnél, ahol dolgozom átfut/kifut évente legalább 50 autó, néha évekkel később még látok néhányat, amit felismerek a rendszámról. Lassan 10 éve dolgozom a cégnél, de rozsdás darabot nem láttam. Ha nincs elemsérülés és szakszerűtlen javítás vagy extrém körülmény (pl: az osztrákok elég durva cuccot használnak a hó ellen, ha az rajtamarad az autón, akkor meg tudja enni), akkor a galvanizált karosszéria legalább 10 évig megvéd a rozsdától. Aki most tud szalonból autót venni, az szerintem maximum 10 évben gondolkozik (nagy átlagban ez inkább 3-6 év), így tényleg fölöslegesnek tartom az autó szétszedését.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kornel #28403 üzenetére
Én is ezt mondtam, hogy most tényleg azért koszos a kárpit, mert gyerek van? Hát, még csak egy van, de már vesztésre állok az elméletemmel, bár eddig csak a gyerekülést vesztettem el, illetve néha az ajtót, de az ülések még tiszták.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #22969 üzenetére
Naptető szerkezethez is az kell? Valaki anno azt mondta.
(#22970) MunezXBK
Végre ilyesmit is lehet itt hallani inkább legyen dzsuvás, de működjön rendesen!
Amúgy jogos. Az a rész lehet retkes, de ne nyikorogjon. Most mindenképpen ki kell pucoljam, aztán megkenni... utána legközelebb megint akkor lesz pucolva, ha nyöszög.
Te is grafitzsírt mondanál? Szerintem azt oda bekenni nem lesz egyszerű. Oda valami folyékony megoldás kellhet.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
törölt tag
válasz Kornel #22836 üzenetére
Hy Uraim!
Ha már rendeltek a CUIES KFT-től cuccokat akkor légy szives tegyétek meg azt a sziveséget,hogy írtok hozzá pld a csomag hova menjen és nem ártana pld egy telefonszám is.
Mert emailra nem fognak küldeni csomagot.Igy bárki bármit berendelhet GIPSZ JAKAB néven...Meg nem árt bele írni a megrendelésbe ,hogy kitől mitől hallottad pld proharver forum,Doditól stb...
27300 kék, zöld, sárga, rózsaszín 300 g / m2, 70% polyester, 30% polyamid 40 cm × 40 cm db
-
-
-
Formaster
addikt
válasz Kornel #22714 üzenetére
Polírt miért vettél? Munez lepolírozta nem? Az a spongya jó lesz felvinni, de lesz mivel letörölni?
szerk: tökömet amúgy ebbe a wolf webshopba... Nem tudja valaki, hol találom ennek a terméknek az árát a webshopban? Belépve sem találok hozzá árat.
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz Kornel #22674 üzenetére
"Polirozas után szeretném az autó fényezését valamivel konzerválni, illetve a lehető legfényesebb, leghomogénabb felületet elérni."
Mivel fogalmad sem volt róla hogy mit akarsz venni mi meg tudtuk hogy ez kb mit takar ezért még mindig változatlanul ezt vedd meg:
(és igen lesz ilyen a homasitában ha becsattogsz, csak a webshopban a képeket nem frissítik ~1000 ft)
De vehetsz Autoglym vagy Sonax -ot, de gondolom ez drága lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kornel #22666 üzenetére
Szerintem mindenképp megérne a dolog annyit hogy küldesz egy mailt a wolf@wolf.hu-ra, leírod mire lenne szükséged, és kapsz tanácsot. Vagy annyira sürgős hogy azonnal kell? Másnapra kapsz választ, nagyon sok e-mail váltásom volt már a tulajjal, meg személyesen is, telefonon is beszélgettem, és minden termékről mindent korrekten elmond.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Kornel #22653 üzenetére
Épp ma voltam a Wolf-nál reggel, elvileg 7-től már ott vannak. Viszont ami nagyon fontos, hogy mindenképp meg kell rendelned az adott terméket! Tehát úgy hogy odamész és ez kell az kell, nem fog működni. Ha személyesen elmész érte, akkor 4-5 munkanap alatt megjönnek a termékek.
(#22658) ducati113
Wolf-nak vannak Nano termékei, ami direkt arra van hogy egy alapos mosás után a lakkot, felnit, szélvédőt, le lehessen velük kezelni, és hónapokon át tartó védelmet nyújtsanak. Amihez nyilván az a legalkalmasabb kocsi ami polírozva van, a lehető legtöbb karc ki van szedve a lakkból, majd mehet rá a Nano cucc.
Nem azt mondom hogy nem jók ezek, vagy hogy nem érdemes használni, de kint a Wolfos Nano termékek elég komoly áron mennek, itthon jó áron hozzá lehet jutni, szóval érdemes megvenni, csak kell hozzá egy makulátlan kocsi. Legalábbis szerintem ezek így érnek a legtöbbet, ha egy olyan felületre van felrakva ami a lehető legjobb. Ameddig ez nem adott, sokat számít(hat) egy viaszos sampon, sokat számít egy gumiápoló, és még lehetne sorolni.
Értem én hogy könnyebb tisztítani a felületet ha le van kezelve, de a habsampon + viaszos samponnal makulátlan tisztára tudom varázsolni a kocsit. Így meg akkor számomra fölöslegesek lennének a Nano termékek, bármennyire is jók. A gumi részeket meg egyéb dolgokat így is úgyis le kell kezelni.Amúgy ha Wolfos habsamponnal lehabosítom a kocsit, várok pár percet, majd magasnyomással leszedem, akkor semmi kosz nem marad a kocsin! Melegbe elkezd száradni a mosott felület felület, és semmi kosz nem marad a helyén, hanem tök tisztára megszárad. Szóval egy jó samponnal le lehet mosni tisztára a kocsit Nano termék nélkül is.
Lehet hogy a lökhárítóra kell nyomnom egy kis bogároldót, vagy a szélvédőre hogy könnyebb lejöjjön, de ennyi.Ja és tudom hogy van olyan kezelés ami 100-200k, kérdés hogy egy x milliós kocsira megéri-e felrakni, vagy elég rá egy alacsonyabb kategóriás kemény viasz, kerámia, stb..
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Kornel #22653 üzenetére
Az árakhoz kell egy gyors regisztráció. Személyes átvétel 14:00 óráig a XVIII. kerületben, de lehet, hogy 8:00 előtt is mehetsz. Megéri személyesen menni (jobb az ár). Frankó cuccok. 👌
Telefonos, esetleg személyes segítséget is kapsz a választáshoz. Külföldön elég durva áron mennek a cuccaik, itthon viszont baráti.
(Krómozott Suzukiszárny 👹 - legközelebb Integrale felhefteli Neked!)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen autót vegyek?
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest