-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RP1980
tag
válasz
Shodan #43508 üzenetére
Félre ne érts, egyáltalán nem sértődésből írtam amit...
Azt gondolom van a Wörthis közeg (magam is előszeretettel érdeklődök eziránt a dolog iránt) és veteránosok, ami autósok stb. Akik valóban egy dédelgetett "kincset" ápolnak. Szerintem ott nincs is más alternatíva, mert nem akarnak öngólt rúgni azzal, hogy a sok ezer euros zonderlákírungban egy rosszul megválasztott ápoló kárt tegyen.Aztán van akinek maga a pucolás lett a hobbija. Fent róluk/rólunk beszéltem. Itt vagy megvan egy/a dédelgetett hobbi autó, vagy volt és megmaradt a beidegződés, vagy csak álmodunk egyről egy tök átlag verda mellől. Szóval ezeknek az embereknek (nekünk) a tisztítás ad örömet, ha "csocsi-ragyi" lett egy, vagy ne adj isten több nap után a verda.
Természetesen tudunk adni (szoktunk is) tippeket olyanoknak is akik csak picivel szeretnének hatásosabb munkát elérni a vasárnapi autómosás során és nem egy kisebb afrikai ország költségvetését költenék a 1-2 millás autójuk tisztán tartására.
Magam részéről sem egy sokmilliós autóval járok és ha nem a hobbim lenne ez a téma, akkor egy szélmalomharccal érne fel , ugyanis egyrészt csillaggarázs Bp-i 4 sáv mellett, másrészt nem szeretném az összes megtakarításom az utcán tárolni
Így csak ez van
:
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged