Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
JHONNY 79 #39144 üzenetére
Igen persze nagyon jó dolog hogy ilyen szépen tisztára megcsinálod, engem tényleg csak az keserít el hogyha jön egy esős idő akkor oda a belefeccölt munkának. De annyiból tényleg nagyon jó hogy a téli időszak alatt a só ami berágta magát mindenhova, azt így szépen ki tudod takarítani és a rozsdásodásra hajlamos alkatrészek korrózióját így lecsökkentsed.
1:100-ba szoktam hígítani, szépen letakarítja a szélvédőről a sok retket. Ha megnyomod a flakon alsó részét annyira hogy a felső kis rész megteljen, az pont 2.5L ioncserélt vízhez adagolandó. Volt hogy egy picivel többet adtam hozzá, de a gyári előírást tartottam be mindig. Amikor többet adtam hozzá, akkor nem vettem észre hogy jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest