- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mintha nagy rajongója lennék a mostanság divatos DSP-s korrekciónak, de Carbon4copy érzésével van egy nagy problémám. Mégpedig hogy az általunk hallgatott felvételek szinte mindegyike átszaladt valamilyen DSP-n a stúdióban. Ha ezt a tényt elfogadjuk, akkor a szerző kijelentésével nehéz mit kezdeni.
-
python1
veterán
"De az igazság az volt, hogy akármennyire picit próbáltam DSP-vel belenyúlni a hangba az üzenet elveszett. Mindegy volt, hogy Roon-ba, HQPlayer-be és hány biten tettem vagy milyen óvatosan. Nem szólt rosszul egyáltalán a rendszer (sőt!), csak minek szól. Ez volt az érzésem."
Na ezzel a részével egyáltalán nem értek egyet,vagy te mást értesz DSP-zés alatt,de az is lehet,hogy csak egyszerűen másként éljük meg a zenehallgatás lényegét.[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
Nekem csak a yamaha yapoja van, állítólag a jobbik.
Frankon beálítja a barkács hangszóróimat is, látom az EQ vonalat, mutatja hol rossz a fázis, és jó is lesz a hangja, de 20-percnél többet nem bírom hallgatni, visszakapcsolom directbe.
.Tartok tőle így járnék a DSP-vel is, lehet nem 20 perc, hanem 20 nap után kapcsolnám le....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest