-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#10726912 #11416 üzenetére
Na jó, csak ha a készülék nem a lábain áll, hanem ezeken, úgy, hogy pontosan említett okok miatt a sasszi (ház) aljának lemezvastagsága az 1mm-t sem éri el, vagy csak visítva, és ezt az aljat nyomja-terheli az összébb húzott alátéteken keresztül a készülék súlya, az nekem meleg pite. Ha pont egy nyák van fél centire a készülék aljától a távtartókon.
Oké, túlzok, de egyszer derüljön ki, hogy á nem, mégsem túlzok
Sajnos nem mindent építenek tank kivitelűre, hogy csak úgy bárhol alátámaszthatod ízlés szerint és hacsak nem tudja az ember az eszközéről, hogy az tank, áhh..
Máris túlbeszéltem. Próbáltam objektív szempontok mentén megfogni, nettó hülyeség volt.
Vegyétek a kis kúpokat, jó lesz.Ja, Neked sincs igazad.
(Ezt csak úgy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest