Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dgyuri0123 #11236 üzenetére

Unom, hogy ferdítesz és már hazudsz is. Sokszor belemagyarázol olyat a mondandókba, ami nem igaz. Nem hordok le minden gyári elektronikát, sehol soha nem tettem de a csúsztatásaid, és az önérzetes felháborodásaid ellen beszélni pont olyan, mint a bizonyos huszár harca a szélmalom ellen. Fehér ember dobozát se szóltam le, pusztán a hangváltó alkatrészek és a vezeték minősége volt az, ami számomra "kritikán aluli", ugyanis azok a legolcsóbb ellenállások ( tekercseket nem tudom, ahogy a kondikat sem, de ez is mellékes). Nem azért a legolcsóbb, mert az a legjobb, de neked qrvára mindegy, hogy mit indokol meg az ember saját tapasztalatára alapozva, neked csak annyi számít, hogy valaki mer szólni a 100 forintos ellenállásra, hogy vegyen helyette 800 forintos Jantzent, ha soros ágban van. Furcsamód te b.szod a fajtád megint, míg Fehér emberrel váltottunk oda-vissza 2 hsz-t.
    Unalmas és erotikus a stílusod meg az értelme a mondandódnak ( b.ssza az agyam).
    Elegem van a folyamatos trollszintű mocskolódásból. Annyi szakmaisággal fórumozol, mint egy döglött hintaló és qrvára unom.
    Röviden: hanyagoljuk egymást, mert unalmas vagy. Remélem megértettük egymást. További kellemes húsvétot ( csak hogy szalon is maradjon).
    Ui: bocsánat mindenkitől a bunkó stílus miatt, csak elegem lett a dgyuri színműjéből és kikívánkozott. További szép estét mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák