Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
köszi a választ, de magyarul nem fogok hozzá találni rendes kábelt, vagy mi lesz?

-
Sziasztok, van egy Audigy 2 zs PCMCIA-m!
Pontokba szedném, hogy mi is lenne itt a kérdés, illetve a probléma:
- használtam a keresőt!, és nem találtam ehhez még csak hasonló topicot sem.
- Tehát, az első tényleges kérdés: Optikai kimeneten (kombó csatlakozói vannak, tehát egyszerre 3,5-es jack, és optikai) csak sztereó jelet tud kinyögni magából ez a kártya??? illetve az optikai adatátvitel lehetővé teszi, hogy több csatorna (esetemben 5.1) is megjelenjen mint kimenet? Az itt ugyanis az igazi probléma , hogy van nékem egy logitech z-680-as hangrendszerem, és őt kötöttem rá optikai kábellel az audigyre, de akármit csinálok, csak sztereó jelet kap róla, és be se engedi állítani a hangkártya szoftverében sem, hogy digitális kimeneteten 5.1 legyen. Nos mondhatnák az okosok, hogy miért nem kötöm rá simán 3db jack-el... Nos ez egyszerü: nincs meg az a kábel, ami abba a fura (siemens telefon adatcsatlakozó alakú) csatiba megy bele, és szétosztja 3db anya jackre. Ezt asszem vmi mini-tosh csatlakozónak hivják, denem vagyok biztos benne.
- Tehát röviditve a kérdést, 1. hogyan tudom rábirni, hogy optikai káleben keresztul 5.1 legyen. 2., honnan tudok esetleg ilyen eloszto kábelt venni. (amugy a kábel azért nincs meg, mert egy olyan emebrtöl vettem, akinek ez a kábele tönkrement, de azt gondoltam optikain simán fog menni... )
Szóval várom az épitő jellegű hsz-eket. Gondolom nem fognak tolongani, de hátha Ti tudtok rajtam segiteni, előre is köszönöm.
DonK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest