Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Én kb. 1 évig használtam egy mono jack-RCA átalakítóval és semmi baja nem volt/lett.

-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
''rövidrezárja'' -
Az jelen esetben miért probléma? Az Audigy 2 ZS digitális kimenete nem egy sima jack aljzat. 
A privire miért nem válaszoltál?
-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Dumb: Az AU2 ZS -ben már van click remove, de ha beszerzed mondjuk az Adobe Audition nevű progit akkor az is sok segítséget nyújt bakelit bedigizésénél.

[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Ez sem tudja azt amit fentebb leírtam.
Ha fekvő kell akkor meg fektesd le. 
-
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Ha jól láttam össz 2 hangfal szett dekódere tudja kihasználni ezt a lehetőséget. Legalább kiadtak volna egy olyan kis dekóder-enkódert dobozkát (ha már egyik hangkártyájukba sem voltak képesek alapból belerakni), ami ezt a 3*2ch digitális tömörítetlen PCM jelet betömörítette volna DD vagy DTS-be, és úgy mehetett volna tovább bármilyen DD vagy DTS-t támogató erősítő digitális bemenete felé. Így semmiféle zajt és esetleg csak nagyon kevés veszteséget szenvedett volna a jel. Erre kiadtak egy ilyet:[link]. A világ legnagyobb átb@szása.

''Tehát 3-szetero dekódernek kell az erősítőben dolgozni párhuzamosan...'' - Na ilyet én még nem láttam a fent említett 2 Creative gyártmányon kívül sajnos.
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
Az audigy 2zs úgy oldotta meg, hogy 3*2csatorna megy ki a digitális kimeneten... (5.1) - Na igen. De ezt milyen cucc tudja kihasználni? Ugye az erősítők ebből csak 1*2 csatornát tudnak egyidejüleg dekódolni(PCM). Dolby Digital vagy DTS esetében már más a helyzet, csak ezt meg a játékok nem támogatják.
-
Oliverda
félisten
Elvittem egy ismerősömhöz, ott is PDVD 6, nForce2 SPDIF, az eredmény: a hangrendszer átkapcsol DTS-re, de no zene. Hazajöttem és kihúztam az AU2 digit. kimenetéből a kábelt, és egy kis ügyeskedéssel direktbe rádugtam a DVD-ROM hátulján található digital out-ra, majd media playerrel elindítottam a lejátszást mintha sima audio CD lenne. Láss csodát, működött! Tehát szerintem valami szoftveres probléma lehet, de nem hiszem hogy a lejátszóprogram részéről. Nem lehet hogy valami másolás védelem aktiválódik az Audigy2 driverében?
-
Oliverda
félisten
Letöltöttem a SimS oldalán található Jean-Michel Jarre - Geometry of Love dts kódolású albumát, de az erősítöm nem nagyon eszi meg. Beraktam a cue filet Daemon-ba, indítom a power dvd-t, de az erősítőmön (Yamaha RX-V450, spdif-en összekötve az AU2-vel) a DTS formátumot kijelző felírat csak villog, miközben a hang össze-vissza sistereg. Ha DTS-es filmet rakok be azt simán viszi, eddig még semmivel nem nyavajgott. Van valami ötletetek? WinDVD-vel is próbáltam már, az eredmény ugyanaz.
-
Oliverda
félisten
Optikai és koax kivezetés egyszerűen AU2-re:
[link]
Nem tud valaki németül?
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Szeretnék optikai kimenetet varázsolni az Audigy2 ZS kártyámra. Tudna valaki ötletet adni hogy hogyan tudnám ezt megvalósítani? -
Oliverda
félisten
Hi ALL!
Szereztem egy Audigy 2-öt, letöltöttem hozzá a legújabb drivert. Az a problémám hogy amikor fel akarom telepíteni az új drivert-t, azt írja ki hogy a setup nem talál bizonyos komponenseket a rendszeren. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az jelen esetben miért probléma? Az Audigy 2 ZS digitális kimenete nem egy sima jack aljzat. 
Ha fekvő kell akkor meg fektesd le.

Végre van optikai kimenetem is....